Biograd na Moru „Crna kosa, crno oko“ novi je ljetni hit...

[NOVA PJESMA IVANE ORLIĆ] „Crna kosa, crno oko“ novi je ljetni hit koji će podsjetiti žene kako sebi moraju biti prve!

-

- Advertisment -spot_img

Ljeto je vrijeme kada stare ljubavi ožive i nove se stvore. Ali s nogama čvrsto na zemlji. Jer svaka žena treba znati voljeti – prvo sebe.
Ovako otprilike zvuči generalna poruka nove pjesme, sada kantautorice, Ivane Orlić koja nosi ime „Crna kosa, crno oko“, a koja je svjetlo dana ugledala danas, 10.-og kolovoza 2022. na YouTube kanalu popularne Biograđanke sa splitskom adresom.

– „Crna kosa, crno oko“ nosi posebno mjesto u mom srcu, kao i prvijenac „Egoist“ nastao tamo 2016. godine. – kazala je Ivana otkrivajući da je joj je novi glazbeni uradak poseban jer je ona osim u ulozi pjevačice briljirala i kao autorica teksta.
– Pjesma je brza plesna ljetna, brzo ulazi u uho. Tako je i aranžirana, snimljena. Snimali smo je u prekrasnom ambijentu Marine Dalmacija u Sukošanu kao i na karting stazi u Splitu kod mog prijatelja i poslovnog suradnika Matka Sinovčića. Sretna sam jer su u spotu za pjesmu sudjelovali svi moji prijatelji. A kolega s fakulteta i dugogodišnji prijatelj utjelovio je tu fatalnu, nesuđenu, ljubav koje se napokon riješim. Jer, pjesma je ljubavna, ali govori o ljubavi prema sebi. Ljubavi koju svaka žena mora imati i gajiti. – kazala je Ivana koja je od najranijih dana pjevala. U glazbenoj naobrazbi ima završenu osnovnu školu, što se one opće tiče, Ivana je završila Ekonomski fakultet u Splitu. Spojivši ljubav prema glazbi i struku, odlučila je otvoriti i PR agenciju.

VIDEOSPOT


– Činilo mi se kao logičan slijed. Dugi niz godina sam sama sebi već menadžerica. Organizirala sam nastupe i brinula se za sve oko njih. I, kako volim komunicirati s ljudima, uz to što sam dodatno izoštrila organizacijske sposobnosti, odlučila sam krenuti u poduzetničke vode. Agencija Flame se, osim glazbenim nastupima, bavi i organizacijom evenata i svim onim popratnim radnjama koje čine iskustvo nezaboravnim. – kazala je Ivana.

Svoje je organizacijske vještine, kako kaže, brusila brojnim „terenskim“ nastupima diljem Hrvatske. Od raznih evenata, preko vjenčanja, i proslava rođendana do fešta.
– Nastupam pod svojim imenom, a prate me prijatelji i kolege iz Euforija benda, a većinu vjenčanja radim s prijateljima i kolegama Matkom i Branom. Važna imena u mom životu su i ona s kojima stvaram glazbu. To je moj tim koji čini uski krug mojih prijatelja, kolega i poslovnih suradnika. Tako su na pjesmi „Egoist“ radili Leo Škaro za glazbu i aranžman, Miki Nopling je snimao spot a tekst je napisao Dado Pastuović. Ista ekipa je zaslužna za „Crnu kosu, crno oko“, s tim da sam se ja okuražila i odlučila publici prezentirati dio sebe u vidu teksta kojeg sam napisala. – rekla je Ivana.
Pjesma je nastala u prosincu ali sada je pravo vrijeme, smatra Ivana, da vidi svjetlo dana.

Ljeto je savršeno doba za nju, a tu je bilo i dosta nastupa zbog kojih nisam imala vremena sve odraditi kvalitetno. Ženama bi se mogla itekako svidjeti. Jako sam ponosna na ljude koji su sa mnom u ovom projektu. Mislim da smo napravili jednu jako zabavnu stvar gdje će se dosta žena moći prepoznati. Poruka je jednostavna, svaka žena treba biti jaka i – svoja. I uz nju mora biti takav muškarac. Treba voljeti sebe, smijati se i voljeti ono što radite. – za kraj je rekla Ivana koja je snimila i par stranih covera i zabavnih mixeva.
– Nove pjesme su u nastajanju. Tamo u rujnu idemo s trećom pjesmom! – najavila je nove projekte.
Prvo valja se dobro izguštati u ljetu uz „Crnu kosu, crno oko“.


Latest news

Muške čizme – pregled najboljih modela za različite prigode

Muške čizme stekle su svoju popularnost još u 19. stoljeću kada su ih nosili vojnici i lovci. No, danas...

[VEČER KLAPA] Klapski napjevi odjekivali Trgom Brce

Na Trgu Brce u Biogradu na Moru, pred do posljednjeg mjesta ispunjenim auditorijem, održana je Večer klapa na kojoj...

[BIOGRAD NA MORU] Komunalac d.o.o. pokrenuo radove na projektu “Kosa istok-zapad” za poboljšanje infrastrukture u vrijednosti od 6,7 milijuna eura

U Poduzetničkom inkubatoru Biogradu na Moru održan je koordinacijski sastanak javnopravnih tijela u povodu pokretanja projekta "Kosa istok -...

[ZAPOČELO PROŠIRENJE VODOOPSKRBNE MREŽE] 362 priključka za 1.069 korisnika u zaobalnom dijelu Općine Sv. Filip i Jakov

U sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026., u Raštanam Donjim, svečano je obilježen iznimno važan početak izgradnje proširenja...
- Advertisement -spot_imgspot_img

[NA POLUOTOKU] Rekonstrukcija i dogradnja vodovodne i kanalizacijske mreže u Biogradu na Moru

U sklopu projekta rekonstrukcije i dogradnje vodovodne i kanalizacijske mreže, intenzivno se radi na unaprjeđenju vodoopskrbe i odvodnje u...

[POZIV] Pridružite se Timu Europe Direct i postanite neovisni komunikatori!

U svrhu pojačavanja aktivnosti informiranja i aktivnog uključivanja građana u teme koje se odnose na Europsku uniju i njezine...

Must read

Muške čizme – pregled najboljih modela za različite prigode

Muške čizme stekle su svoju popularnost još u 19....

[VEČER KLAPA] Klapski napjevi odjekivali Trgom Brce

Na Trgu Brce u Biogradu na Moru, pred do...
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Skoči do alatne trake