Biograd na Moru U Biogradu krađa goriva iz autobusa, ovog vikenda...

[IZ POLICIJE] U Biogradu krađa goriva iz autobusa, ovog vikenda 26 prometnih nesreća na području županije

-

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave zadarske evidentirane su tri teške krađe, dvije krađe, pet narušavanja javnog reda i mira te 26 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Teška krađa

Dana 15./16. lipnja 2022. u Biogradu, nepoznati počinitelj provalio u teretno vozilo-autobus u vlasništvu trgovačkog društva odakle je iz rezervoara otuđio gorivo. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Novigradu, nepoznati počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne duhanske proizvode. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Poličniku, nepoznati počinitelj provalio u kuću u izgradnji 30-godišnje vlasnice, odakle je otuđio razni građevinski materijal. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Krađa

U četvrtak, 16. lipnja u Zadru, u ulici Majstora Radovana, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel 18-godišnjeg državljanina Francuske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U subotu, 18. lipnja u Zadru, u ulici Ante Starčevića nepoznati počinitelj je otuđio bicikl 18-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju, 19. lipnja u Zadru, u ulici Petra Skoka nepoznati počinitelj je otuđio bicikl 22-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


Posljednje objavljeno

[DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE] Načelnik Općine Zoran Pelicarić položio vijenac i zapalio svijeće za stradale u Škabrnji

U povodu Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata, Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje i trideset i druge...

[OD 25. DO 29. LISTOPADA 2023.] “Biograd Boat Show” slavi 25. obljetnicu uz proširenu izložbu rasprodanu više od mjesec dana unaprijed!

Mjesec dana prije početka 25. jubilarnog nautičkog sajma rasprodan je prošireni izložbeni prostor što vodi do još jednog rekordnog...

[SIKOVO] Otkriveno spomen-obilježje u počast i sjećanje na hrvatskog viteza Ivicu Erstića

Na dan pogibije, trećeg listopada, i trideset i druge obljetnice od tužnog događaja, u nazočnosti članova obitelji, visokih dužnosnika...

[IZGRADNJA CENTRA ZA STARIJE OSOBE] Općina Sv. Filip i Jakov potpisala i preuzela ugovor u vrijednosti od 7,4 milijuna eura

Načelnik Općine Sv. Filip i Jakov Zoran Pelicarić, župan Zadarske županije Božidar Longin i općinska vijećnica Anamarija Matešić danas...

Muške čizme – pregled najboljih modela za različite prigode

Muške čizme stekle su svoju popularnost još u 19. stoljeću kada su ih nosili vojnici i lovci. No, danas...

[VEČER KLAPA] Klapski napjevi odjekivali Trgom Brce

Na Trgu Brce u Biogradu na Moru, pred do posljednjeg mjesta ispunjenim auditorijem, održana je Večer klapa na kojoj...

Možda će vas zanimatiPOVEZANO
Preporučeno za vas

Skoči do alatne trake