Subota, 20 travnja, 2024

“ELEKTROMATERIJAL” – Velik izbor artikala na lageru i brza isporuka

Od sada sve potrebne artikle možete pronaći na online stranicama www.elektromaterijal.hr gdje ćete u svega nekoliko klikova doći do željenog proizvoda bez gubljenja živaca i potrošenog vremena


Elektromaterijal – online trgovina koja nudi sav potreban elektromaterijal renomiranih proizvođača

Poznata trgovina svoj rad započela je prije 30 godina kao obiteljska tvrtka za veleprodaju elektromaterijala. Svoje dugogodišnje profesionalno iskustvo, pomoglo im je u konstantnom rastu i proširenju tržišta, pa je logičan izbor bio otvoriti i online trgovinu, koja svojim dizajnom omogućuje jednostavan prikaz svih artikala, a prije svega vam omogućuje brzu kupnju i dostavu. Zahtjevnost tržišta je sve veća, a www.elektromaterijal.hr ide u korak s njim, pružajući najnovije proizvode i tehnološka rješenja, koja poboljšavaju  poslovanje i svakodnevni život. Uz vrhunske proizvode po povoljnim cijenama često možete pronaći i artikle na akcijskim popustima, pa je za odabir kupovine online, ovo jedan od niza pogodnosti koje nude. Uz cijeli asortiman elektromaterijala provjerite i velik izbor žarulja i Fluo cijevi, gdje ćete zasigurno pronaći sve što vam je potrebno, bilo da vam treba za poslovni objekt ili uređenje vašeg doma, gdje će led vintage žarulje vašem domu dati šarmantan touch nadahnut retro dizajnom.  

Prednosti kupovine online

Online kupovina je jedan od najbržih i najjednostavnijih načina današnje kupovine. Ne trebate gubiti vrijeme odlazeći tražiti proizvode u trgovinama, to možete učiniti u udobnosti svoga doma ili poslovnog prostora. Kupnja na online stranici elektromaterijala vam omogućuje prisutnost svih vodećih i renomiranih proizvođača, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Prilikom učlanjivanja u njihov loyalty program ostvarujete popuste prikupljanjem bodova na virtualnoj kartici, a 5% popusta ostvarujete već prilikom prve kupnje. Kupnja se vrši u samo nekoliko klikova, a način plaćanja je napravljen tako da svima mogući najlakšu kupovinu. Tako možete platiti općom uplatnicom i virmanom, pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja, karticama ili ako ste odabrali opciju preuzmi u poslovnici, onda možete plaćanje izvršiti i u njihovoj trgovini. Zaštita koju koriste putem CorvusPay sustava, omogućuje vam u potpunosti sigurnost vaših osobnih podataka, kao i samog načina plaćanja. Budite sigurni da će vam naručeni artikli biti poslani i dostavljeni u što kraćem roku, a za svu kupnju iznad 199 kn, besplatna je dostava na području cijele Republike Hrvatske. Velik asortiman proizvoda, jednostavna kupnja, brza dostava i brzo rješavanje eventualnih reklamacija omogućuje vam bezbrižno i sigurno poslovanje, koje tvrtka kontinuirano zadržava u svih ovih 30 godina poslovanja.


Partnerski članak

Skoči do alatne trake