Četvrtak, 28 ožujka, 2024

[BRDSKI BICIKLIZAM] Na „MTB maratonu Vransko jezero“ Ivan Kurtov iz BBK „Pakoštane“ brončani

U okviru prvosvibanjskih događanja, u Pakoštanama, u organizaciji Brdsko-biciklističkog kluba „Pakoštane“, održan je brdsko-biciklistička utrka „MTB maraton Vransko jezero“. Nastupilo je 112 brdskih biciklista, većinom iz Hrvatske, petnaest iz Slovenije, po dvoje iz Češke, Poljske i Bosne i Hercegovine te jedan natjecatelj iz Belgije.

Stazu oko Vranskog jezera u dužini od 33 kilometra u kategoriji Sport – muškarci najbrže je odvozio Davor Krezić iz BK Kairos iz Trogira s vremenom 01h:05m:02s, drugi je bio Poljak Tomasz Jakubowski, a treći Marko Fržop iz BK Top Sport iz Vodica.
U ženskoj konkurenciji u kategoriji Sport najbrža je bila Dora Čičin-Šain iz BBK Orlov krug iz Vodica s vremenom 01h:19m:41s, drugoplasirana Andriana Čobanov iz BK Primošten dok je treće mjesto zauzela Bruna Čičin-Šain iz BBK Orlov krug.
U kategoriji Rekreacija, od brdskih biciklista prvo mjesto osvojio je Slovenac Rajko Zvonar iz ŠP Power s vremenom 01h:07m:11s, drugi je bio Ivan Kurtov iz BBK Pakoštane dok je treće mjesto zauzeo Damir Senečić iz BK Faust Vrančić iz Šibenika.

U istoj kategoriji ali u ženskoj konkurenciji najbrža je bila Valentina Jakelić iz BK Teuta iz Starog Grada (01h:19m:52s), druga je bila njena klupska kolegica Jelena Gracin dok je treće mjesto zauzela Čehinja Aneta Chodorova.

Od članova domaćeg BBK Pakoštane, uz već ranije navedenog brončanog Ivana Kurtova, nastupili su i Marin Zorica (11. mjesto/kategorija Sport M), Robert Rosan (nije završio/Sport M), Lara Krpeta (5. mjesto/Sport Ž), Lena Krpeta (6. mjesto/Sport Ž), Vjeko Juričin (4. mjesto/Rekreacija M), Domagoj Vujasin (14. mjesto/ Rekreacija M), Tomislav Zrilić (15. mjesto/Rekreacija M), Igor Stojanov (28. mjesto/Rekreacija M), Šime Vukoja (42. mjesto/ Rekreacija M), Davor Rosan (45. mjesto/Rekreacija M), Toni Kurtov (56. mjesto/Rekreacija M) i Jelena Barešić (4. mjesto/Rekreacija Ž).


FOTOGALERIJA (116) | Foto: Jakov Đinđić


Skoči do alatne trake