Utorak, 23 travnja, 2024

[ZAPOČEO „SLOVENSKI VIKEND“] Slovenska zvijezda Tanja Žagar „zapalila“ publiku, danas atletska utrka „Biograd RUN“ i koncert Željka Bebeka

U ribarskoj luci, na biogradskoj rivi, koncertom slovenske pjevačke zvijezde Tanje Žagar, nakon trogodišnje stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa, započela je turistička manifestacija „Slovenski vikend“. Brojne goste iz Slovenije pred početak koncerta pozdravio je Marijan Stopfer, bivši zamjenik gradonačelnika Grada Biograda na Moru, sada voditelj turističke manifestacije „Slovenski vikend“ i ostalih turističkih događanja u organizaciji gradske uprave.

Izrazio je zadovoljstvo povratkom „na staro“ i ponovnim susretom Biograda i Slovenije kroz jedinstvenu manifestaciju na Jadranu „Slovenski vikend“.
Tanja Žagar „zapalila“ je atmosferu u ribarskoj luci svojim najslušanijim hitovima, među ostalim, „Za cili život“, „Zaboravi“, „Številka 3“, „Arriva“ i „Moj roman“.

Danas, 29. travnja 2022., na programu s početkom u 11 sati je sajam vina vinara iz Kutjeva na kojem će se moći kušati, a i kupiti vrhunsko vino po promotivnoj cijeni. U poslijepodnevnim satima za 15 sati zakazana je ekološka akcija čišćenja podmorja u starom „portu“. U 18 sati starta atletska utrka na 1, 5 i 10 kilometara Biograd RUN, a prijave su na rivi od 15 sati.

Večernji sati su rezervirani za urnebesnu zabavu i koncert Željka Bebeka. Ljubitelji dobre zabave vratit će se na trenutak u 2020. godinu i „dočekati“ 2021. „novu“ godinu uz poruku „ Nadoknadimo izgubljeno!“. U ponoć nas očekujemo spektakularni „novogodišnji“ vatromet.




Skoči do alatne trake