Subota, 20 travnja, 2024

[RADIONICA ZA OSNOVNOŠKOLCE] Djeco, prijavite se na kreativnu radionicu izrade makete močvare

Povodom obilježavanja Svjetskog dana Močvarnih staništa u srijedu, 2. veljače. 2022. godine Javna ustanova Park prirode Vransko jezero poziva svu zainteresiranu djecu na kreativnu radionicu koja će se održati u Turističko-informativnom centru u Biogradu na Moru, Trg hrvatskih velikana 20, u trajanju od 12:30 – 15:00 sati.

Radionicu izrade makete „Močvara u malom namijenjena je djeci osnovnoškolskog uzrasta. Maketa će se izrađivati od prirodnih materijala prema uputama edukatora JUPP Vransko jezero koji će također osigurati sve potrebne materijale i pribor.

Zbog ograničenog broja sudionika molimo da svi zainteresirani roditelji prijave djecu za sudjelovanje najkasnije do 1. veljače  u 14 sati na e-mail adresu: [email protected] ili telefon 023/383-181

Ovogodišnja tema Svjetskog dana močvarnih staništa naglašava važnost djelovanja i poduzimanja konkretnih koraka za očuvanje i održivo korištenje močvara radi zdravlja ljudi i planeta. Močvare su najugroženiji ekosustavi na Zemlji, nestaju tri puta brže od šuma. Važno je uložiti sve kapacitete – intelektualne, financijske i političke kako bi spasili postojeće i obnovili one koje smo već izgubili.



Skoči do alatne trake