Petak, 19 travnja, 2024

[TEŠKA KRAĐA] Kaznena prijava 30-godišnjaku zbog teške krađe u Ždrelcu

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave zadarske evidentirana je neovlaštena proizvodnja i promet drogama, jedna teška krađa, dvije krađe te šest prometnih nesreća u kojima su tri  osobe lakše ozlijeđene  

Teška krađa – dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za tešku krađu. Naime, sumnjiči ga se da je 11./12. siječnja u Ždrelcu na Pašmanu provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac i razne cigarete. Protiv 30-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Policijski službenici Odjela kriminaliteta drogadovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja od njega je oduzeto oko 29,3 grama marihuane i digitalna vaga. Protiv 26-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Krađa – dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za krađu.

Sumnjiči ga se da je u veljači prošle godine U Ulici Akcije Maslenice u Zadru iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio torbicu i cipele ukupne vrijednosti oko 1.500,00 kuna.

Protiv 46-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Teška krađa

Od petka do nedjelje u Sabunikama nepoznati počinitelj je provalio u apartman u vlasništvu 69-godišnjakinje odakle je otuđio prijenosno računalo, električnu kosilicu i raznu dokumentaciju. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Krađa

U vremenu od 06. do 16. siječnja u Islamu Latinskom na otvorenom prostoru nepoznati počinitelj je skinuo i otuđio dio s osobnog vozila u vlasništvu 41-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

S četvrtka na petak u Zatonu  nepoznati počinitelj je iz dva radna stroja u vlasništvu trgovačkog društva otuđio gorivo. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.


Skoči do alatne trake