Pakoštane U Dragama ukraden automobil

[KRAĐA] U Dragama ukraden automobil

-

- Advertisment -spot_img

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave zadarske evidentirana je teška krađa, tri krađe te 7 prometnih nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Krađa

Sa srijede na četvrtak, 30/31.prosinca, u Dragama nepoznati počinitelj  je otuđio osobno vozilo Renault (ZD) u vlasništvu 32-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Sa srijede na četvrtak, 30/31.prosinca, u Ninskim Stanovima nepoznati počinitelj  je otuđio građevinski materijal u vlasništvu trgovačkog društva.
Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U četvrtak, 31.prosinca, u ulici Jurja Šižgorića u Zadru nepoznati počinitelj  je otuđio mesingane predmete (boće) u vlasništvu 33-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Dovršeno kriminalističko istraživanje/ Teška krađa

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva hrvatska državljanina u dobi od 20 i 33 godine, koje se sumnjiči za tešku krađu/prikrivanje.

Naime, 20-godišnjaka se sumnjiči da je u vremenu od listopada do prosinca mjeseca u Gornjem Karinu provalio u kuću-dvojni objekt u vlasništvu 61- i 56-godišnje vlasnice, odakle je otuđio televizor, bušilicu, pokretni klima uređaj, toster, kuhalo za vodu, dva kasetofona, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Dok se 33-godišnjaka sumnjiči da je od njega kupio predmete, koji potječu od kaznenog djela teške krađe.

Protiv 20-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe, a protiv 33-godišnjaka kaznena prijava zbog prikrivanja kaznenog djela.

Teška krađa

U vremenu od 31. prosinca do 02.siječnja u Gornjem Karinu nepoznati počinitelj  je provalio u trgovački objekt u vlasništvu 59-godišnjakinje, odakle je otuđio cigarete te razna pića.

Nedaleko od mjesta događaja je pronađen dio otuđenih artikala, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela teške krađe.


Latest news

Muške čizme – pregled najboljih modela za različite prigode

Muške čizme stekle su svoju popularnost još u 19. stoljeću kada su ih nosili vojnici i lovci. No, danas...

[VEČER KLAPA] Klapski napjevi odjekivali Trgom Brce

Na Trgu Brce u Biogradu na Moru, pred do posljednjeg mjesta ispunjenim auditorijem, održana je Večer klapa na kojoj...

[BIOGRAD NA MORU] Komunalac d.o.o. pokrenuo radove na projektu “Kosa istok-zapad” za poboljšanje infrastrukture u vrijednosti od 6,7 milijuna eura

U Poduzetničkom inkubatoru Biogradu na Moru održan je koordinacijski sastanak javnopravnih tijela u povodu pokretanja projekta "Kosa istok -...

[ZAPOČELO PROŠIRENJE VODOOPSKRBNE MREŽE] 362 priključka za 1.069 korisnika u zaobalnom dijelu Općine Sv. Filip i Jakov

U sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026., u Raštanam Donjim, svečano je obilježen iznimno važan početak izgradnje proširenja...
- Advertisement -spot_imgspot_img

[NA POLUOTOKU] Rekonstrukcija i dogradnja vodovodne i kanalizacijske mreže u Biogradu na Moru

U sklopu projekta rekonstrukcije i dogradnje vodovodne i kanalizacijske mreže, intenzivno se radi na unaprjeđenju vodoopskrbe i odvodnje u...

[POZIV] Pridružite se Timu Europe Direct i postanite neovisni komunikatori!

U svrhu pojačavanja aktivnosti informiranja i aktivnog uključivanja građana u teme koje se odnose na Europsku uniju i njezine...

Must read

Muške čizme – pregled najboljih modela za različite prigode

Muške čizme stekle su svoju popularnost još u 19....

[VEČER KLAPA] Klapski napjevi odjekivali Trgom Brce

Na Trgu Brce u Biogradu na Moru, pred do...
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Skoči do alatne trake