Petak, 29 ožujka, 2024

[GDJE I KADA] Svi koji žele pružiti pomoć potresom pogođenim područjima mogu to učiniti danas u Biogradu, Sv. Filip i Jakovu, Pakoštanima, Pašmanu i Tkonu

[BIOGRAD NA MORU] Danas (30.12.2020.) u organizaciji HCK Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru, od 10 do 13 sati u Poduzetničkom inkubatoru Biograd na Moru, prikupljat će se materijalna pomoć za područja pogođena potresom. U ovom trenutku prikuplja se hrana i higijenske potrepštine dok odjeće, pokrivača i sličnih predmeta ima dovoljno, poručuju iz biogradskog Crvenog križa te mole građane da ne ostavljaju predmete ispred skladišta i ureda biogradskog Crvenog križa.

[SVETI FILIP I JAKOV] U prostoru općinske vijećnice (stara škola) od 9 do 14 sati prikuplja se materijalna pomoć za područja pogođene potresom.

[RAŠTANE GORNJE] Akcija prikupljanja pomoći, u organizaciji MNK Kanela Raštane Gornje, na igralištu Tičeva od 8.30 do 14.30 sati. Prikupljaju se higijenske potrepštine, voda, konzervirana hrana, pokrivači, topla odjeća i slično. Nakon prikupljanja, pomoć se prevozi na područje Petrinje, Siska i Gline.

[PAKOŠTANE] Dobrovoljno vatrogasno društvo Pakoštane-Vrgada-Vrana u suradnji s volonterima, HCK GDCK Biograd na Moru i DDK Pakoštane, organizira akciju prikupljanja pomoći stanovnicima s područja Petrinje i Siska. Prikuplja se brašno, ulje, riža, tjestenina, sol, šećer, juha u vrećici, marmelada, mesne i riblje konzerve. Donacije možete predati u vjeronaučnu dvoranu u Pakoštanima.

[PAŠMAN] Općina Pašman, u suradnji sa Stožerom civilne zaštite Zadarske županije, organizira prikupljanje pomoći za stradale u potresom pogođenim područjima. Pomoć će se prikupljati danas 30.12.2020. od 8 do 12 sati u prostoru Turističke zajednice općine Pašman u Pašmanu (stari mlin iza caffe bara De Loro). Za dostavu donacija iza 12 sati zvati na 091 2602 605.

[TKON] Općina Tkon, u dogovoru s HCK GDCK Biograd na Moru, organizira akciju prikupljanja pomoći za područja pogođena potresom danas, 30.12.2020. od 10 do 15 sati u Tkonu u Škraping centru. Pomoć se sastoji od prehrambenih artikala, higijenskih potrepština a odjeću i slično, osim manjih ručnika, ne donositi s obzirom da će se za tu vrstu pomoći pobrinuti gradovi i općine koji su bliže pogođenom području.


Skoči do alatne trake