Subota, 20 travnja, 2024

[VIDEOSPOT] Biograđanka Ivana Orlić pjeva „All I Want for Christmas Is You“ za ljepši i veseliji Božić!

Biogradska pjevačica s već petnaest godina splitskom adresom 32-godišnja Ivana Orlić, u ove tmurne pandemijske dane kada je puno toga „obavijeno“ korona temama, odlučila je obradom blagdanskog hita „All I Want for Christmas Is You“ razveseliti ljude dobre volje pred nadolazeće božićno-novogodišnje blagdane.
Ideja za obradom ove božićne pjesme rodila se preko noći upravo zbog okolnosti u kojima smo se svi našli zbog COVID-a 19 kako bi nas podsjetila na važnost nade, zahvalnosti, radosti te da izmami osmijeh na lice svakom čovjeku. Ova vesela, božićna i ljubavna pjesma budi u svima nama uspomene na najljepše doba u godini koje, bez obzira na novonastalu situaciju, nije otkazano te govori o ljubavi kao najmoćnijoj sili na svijetu. – kazala je Ivana.

VIDEO:

Ivana Orlić – All I Want for Christmas Is You (cover)

U pripremi „covera“ i snimanju spota „All I Want for Christmas Is You“ Mariah Carey Ivani su pomogli kolege i prijatelji: Leo Škaro (piano),  Nopling (videoprodukcija), Stella Orlić (make up), Salon Gelo (Hair style) te Stella Orlić i Marin Kanazir (fotografije).

Kroz snimanje spota, zvučnim i video efektima, tendencija je bila prenijeti iskrene emocije i stvoriti božićno ozračje.
Trenutak povratka uživo nastupa na „binama“ Ivana nestrpljivo očekuje jer ništa ne može zamijeniti uživo uspostavljeni kontakt s publikom.
– Čekam zajedno s vama neka bolja vremena u kojima ćemo se opet okupljati te još jači kroz pjesmu i ples širiti samo pozitivne vibracije, a do tada nastavljam raditi kreativno te očekujte još pjesama i obrada. Veselim se!Čuvajte sebe i druge i neka vam ljubav bude vodilja. Sretan Božić i Nova godina! – zaželjela je svima splitska Biograđanka Ivana Orlić.


Skoči do alatne trake