Četvrtak, 25 travnja, 2024

[IZ STOŽERA] Dvadeset i četiri novooboljelih, u biogradskoj bolnici devetero s lakšim simptomima

Na području Zadarske županije 24 su novooboljele osobe od koronavirusa. Riječ je o 14 ženskih i 10 muških osoba starije, srednje i mlađe dobi. Većina novozaraženih bila je u  kontaktu s do sada zaraženim osobama. Sedamnaestero osoba je s područja su Grada Zadra, tri s područja Grada Benkovca te po jedna s područja Grada Biograda te općina Bibinje, Privlaka i Vir.
Tijekom jučerašnjeg dan testirano je 316 uzoraka, pod aktivnim nadzorom je 837 osoba, a istekao je za njih 9400. Izliječeno je još 50 osoba, a u ovome trenutku na području Zadarske županije aktivno je 407 slučajeva, najviše s područja Grada Zadra. Noćas je na COVID odjelu Opće bolnice Zadar od posljedica koronavirusne bolesti preminuo muškarac rođen 1944. godine.
U Općoj bolnici Zadar na svim COVID odjelima hospitalizirana su 23 bolesnika od kojih je četvero na respiratoru. U Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru hospitalizirano je 9 bolesnika s lakšim simptomima koronavirusa.
U protekla dvadeset i četiri sata policijski službenici Policijske uprave zadarske evidentirali su jedno kršenje mjere samoizolacije.



Skoči do alatne trake