Subota, 20 travnja, 2024

[NA SUPERLUKSUZNOJ JAHTI] Svjetska pjevačka zvijezda Beyonce proslavila rođendan uz pogled na Galešnjak!

Velika svjetska pjevačka zvijezda Beyonce, u društvu svojeg supruga Jay-Z-ja, proslavila je 39. rođendan prošli petak u Hrvatskoj u blizini nadaleko poznatog srcolikog otočića Galešnjaka u Pašmanskom kanalu ispred mjesta Turanj.
Impresivna i nadasve luksuzna superjahta talijanskog brodograditelja Benetti, imena Lana, 107 metara dužine i s osam apartmana, kino-sobom, grijanim bazenom, heliodromom, spa centrom i s najmom od 2 milijuna dolara tjedno, krasila je Pašmanski kanal nekoliko dana usidrena uz otočić Bisaga Mala. Izazvala je veliku pozornost javnosti posebno zato što nije uobičajeno da neka superjahta bude usidrena u Pašmanskom kanalu, posebno uz Galešnjak – simbol ljubavi i romantike.

Prema riječima mještana Turnja, navodi portal Zadarski.hr, Beyonce je proslavila rođendan na otočiću Bisaga Mala o čemu postoje i fotografije, a koje će Beyonce i Jay-Z, sudeći po njihovim prijašnjim posjetima hrvatskoj obali, kasnije objaviti na svojim profilima društvenih mreža.
U blizinu Galešnjaka Beyonce je zajedno sa suprugom Jay-Z-jem doplovila iz akvatorija Dubrovnika gdje su krstarili četiri dana ranije.

Jay-Z i Beyonce (Izvor: Insider.com)

Nitko od lokalnih žitelja i gostiju nije mogao ni pretpostaviti tko su sretnici sa superjahte dok se na obali nije pojavio chef poznatog restorana iz Sorenta kojeg krase dvije Michelinove zvjezdice.
Još jedna potvrda da se slavni par odmara u Hrvatskoj stigla je nakon što je slavni par viđen na otoku Žutu u blizini Nacionalnog parka Kornati gdje su u lokalnom restoranu Fešta objedovali na terasi u pratnji mnogobrojnih tjeločuvara.
Superluksuznu jahtu Lana usidrenu uz otok ljubavi Galešnjak pogledajte u galeriji fotografija filipjanskog fotografa Jakova Đinđića.


FOTOGALERIJA (Autor: Jakov Đinđić)



Skoči do alatne trake