PakoštaneDruštvo Započele prijave za treću „Manifestaciju mladih maslinovih ulja“

[U MAŠKOVIĆA HANU] Započele prijave za treću „Manifestaciju mladih maslinovih ulja“

-

Pozivaju se zainteresirani maslinari s područja Biograda na Moru, Sv. Filip i Jakova, Pašmana, Tkona i Pakoštana da se prijave na treću „Manifestaciju mladih maslinovih ulja“ u Mašković Hanu, subota 11. siječnja 2020. godine s početkom u 17 sati.

Uzorci se mogu predati u velikoj vijećnici Općine Pakoštane (prizemlje općinske zgrade) od ponedjeljka do petka u periodu od 8.00 do 9.00 sati i u Mašković hanu na recepciji hotela od 8.00 do 14.00 sati kroz cijeli tjedan u periodu od 18.11.2019. do 6.12.2019. godine!

Kotizacija u iznosu 300,00 kn koja se plaća prilikom predaje uzorka a pokriva troškove kemijske analize, organoleptičkog ocjenjivanja, svečanu večeru za jednu osobu te sudjelovanje u nagradnom fondu!

Zbog ograničenog broja natjecatelja (maksimalno 100 uzoraka i 50 natjecatelja dakle maksimalno 2 uzorka po natjecatelju) organizator zadržava pravo da može skratiti rok prijave ako se ranije zaprimi maksimalni broj natjecatelja.

Moguća je dostava uzorka i poštom.

Potrebna količina uzorka za testiranje iznosi 0,5 litre maslinovog ulja, a osobito se mole natjecatelji da obrate pozornost na čistoću i kvalitetu ambalaže za prikupljanje uzorka!

Manifestacija se odvija u organizaciji Agencije han Vrana i u suradnji s Općinom Pakoštane, Zavodom za javno zdravstvo Zadar i Turističkom zajednicom općine Pakoštane.

Vidimo se na fešti od ulja u Maškovića hanu u subotu 11. siječnja 2020 godine s početkom u 17 sati, poručuju organizatori.


Posljednje objavljeno

[DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE] Načelnik Općine Zoran Pelicarić položio vijenac i zapalio svijeće za stradale u Škabrnji

U povodu Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata, Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje i trideset i druge...

[OD 25. DO 29. LISTOPADA 2023.] “Biograd Boat Show” slavi 25. obljetnicu uz proširenu izložbu rasprodanu više od mjesec dana unaprijed!

Mjesec dana prije početka 25. jubilarnog nautičkog sajma rasprodan je prošireni izložbeni prostor što vodi do još jednog rekordnog...

[SIKOVO] Otkriveno spomen-obilježje u počast i sjećanje na hrvatskog viteza Ivicu Erstića

Na dan pogibije, trećeg listopada, i trideset i druge obljetnice od tužnog događaja, u nazočnosti članova obitelji, visokih dužnosnika...

[IZGRADNJA CENTRA ZA STARIJE OSOBE] Općina Sv. Filip i Jakov potpisala i preuzela ugovor u vrijednosti od 7,4 milijuna eura

Načelnik Općine Sv. Filip i Jakov Zoran Pelicarić, župan Zadarske županije Božidar Longin i općinska vijećnica Anamarija Matešić danas...

Muške čizme – pregled najboljih modela za različite prigode

Muške čizme stekle su svoju popularnost još u 19. stoljeću kada su ih nosili vojnici i lovci. No, danas...

[VEČER KLAPA] Klapski napjevi odjekivali Trgom Brce

Na Trgu Brce u Biogradu na Moru, pred do posljednjeg mjesta ispunjenim auditorijem, održana je Večer klapa na kojoj...

Možda će vas zanimatiPOVEZANO
Preporučeno za vas

Skoči do alatne trake