Biograd na Moru Nad još četiri maloljetne osobe provedeno kriminalističko istraživanje

[KAMENOVANJE AUTOBUSA] Nad još četiri maloljetne osobe provedeno kriminalističko istraživanje

-

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske evidentirana je teška krađa, krađa,  te 4 prometne nesreće u kojima je jedna osoba  lakše ozlijeđena.

Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom – kamenjem na autobus

Policijski službenici Policijske postaje Biograd na Moru proveli su kriminalističko istraživanje nad još četiri maloljetne osobe (u dobi od 16 i 17 godina) koje se sumnjiče za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.
Prema četvorici maloljetnika nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.
Naime, sedmoricu maloljetnike se sumnjiči da su 1. studenog 2019. navečer, oko 22.30 sati na D-8, na ulazu u Biograd, iz obližnje šume bacili nekoliko kamenja u pravcu autobusa vlasništvo prijevozničkog poduzeća iz Osijeka, a koji je prometovao na relaciji Imotski-Osijek.
Tom prilikom je jedan kamen pogodio u bočno prozorsko staklo autobusa, koje je razbijeno dok ozlijeđenih osoba nije bilo.

Teška krađa

U periodu od petka do utorka u Viru nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu  58 i 40-godišnjaka, odakle je otuđio dvije televizije.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Krađa

U ponedjeljak tijekom dana u Korlatu, nepoznati počinitelj je otuđio dvije motorne pile u vlasništvu 50-godišnjaka.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Manje oružja – manje tragedija

Jučer su u Zadru i Benkovcu građani policijskim službenicima predali pušku M-48 te 16 ručnih bombi koje je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.


ODGOVORI:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest news

[SIKOVO] Otkriveno spomen-obilježje u počast i sjećanje na hrvatskog viteza Ivicu Erstića

Na dan pogibije, trećeg listopada, i trideset i druge obljetnice od tužnog događaja, u nazočnosti članova obitelji, visokih dužnosnika...

[IZGRADNJA CENTRA ZA STARIJE OSOBE] Općina Sv. Filip i Jakov potpisala i preuzela ugovor u vrijednosti od 7,4 milijuna eura

Načelnik Općine Sv. Filip i Jakov Zoran Pelicarić, župan Zadarske županije Božidar Longin i općinska vijećnica Anamarija Matešić danas...

Muške čizme – pregled najboljih modela za različite prigode

Muške čizme stekle su svoju popularnost još u 19. stoljeću kada su ih nosili vojnici i lovci. No, danas...

[VEČER KLAPA] Klapski napjevi odjekivali Trgom Brce

Na Trgu Brce u Biogradu na Moru, pred do posljednjeg mjesta ispunjenim auditorijem, održana je Večer klapa na kojoj...

[BIOGRAD NA MORU] Komunalac d.o.o. pokrenuo radove na projektu “Kosa istok-zapad” za poboljšanje infrastrukture u vrijednosti od 6,7 milijuna eura

U Poduzetničkom inkubatoru Biogradu na Moru održan je koordinacijski sastanak javnopravnih tijela u povodu pokretanja projekta "Kosa istok -...

[ZAPOČELO PROŠIRENJE VODOOPSKRBNE MREŽE] 362 priključka za 1.069 korisnika u zaobalnom dijelu Općine Sv. Filip i Jakov

U sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026., u Raštanam Donjim, svečano je obilježen iznimno važan početak izgradnje proširenja...

Morate pročitati

Možda će vas zanimatiPOVEZANO
Preporučeno za vas

Skoči do alatne trake