Biograd na Moru Izložbeni prostor rasprodan tjedan dana prije početka, više...

[21. BIOGRAD BOAT SHOW OD 17. DO 20. LISTOPADA 2019.] Izložbeni prostor rasprodan tjedan dana prije početka, više izlagača i dodatna izložbena hala

-

- Advertisment -spot_img

Ove godine Biograd Boat Show slavi 21. uzastopni rekordni sajam. Ovaj srednjoeuropski sajam na moru privlači mnogo posjetitelja i izlagača iz susjednih zemalja i predstavlja žarište hrvatske nautičke industrije označavajući kraj nautičke sezone i početak nove poslovne godine.

Očekuje se rekordni sajam

Popularnosti sajma i međunarodna atmosfera pridonosi Hrvatska kao atraktivna nautička destinacija i Ilirijini sadržaji uključujući Marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Povoljne cijene doprinose opuštenoj atmosferi, a pontonski most povezuje sjevernu marinu s marinom Kornati Zapad nudeći jedinstvenu i atraktivnu izložbu na moru.
Zbog dugačke liste čekanja izlagača, Ilirija radi na tome da uključi više prostora za smještajem dodatnog broja izlagače s ciljem stvaranja raznovrsnije ponude za posjetitelje. Ove će godine biti postavljena četvrta izložbena dvorana kako bi se organizirao novi poslovni događaj (B2B) za yacht charter industriju.

Boat Show doživljaj

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Isto tako, mnoga popratna događanja prate sajam na temu poslovanja, obrazovanja, druženja, kulinarstva, sporta i rekreacije. Poznat kao “Boat Show doživljaj“, ključ je uspjeha sajma i razlog što brojni domaći ali i posjetitelji iz srednje Europe manifestaciju doživljavaju kao odmor. Kao i obično, očekujte neka nova iznenađenja.

Pristup do srednjeuropskog tržišta

Sve više i više sajam privlači posjetitelje i izlagače iz susjednih zemalja i šire. Mnogi od njih su upoznati s Biogradom kroz svjetski poznat kalendar događanja kao najvećim yacht charter odredištem u svijetu ili kao jednu od najprometnijih marina u Hrvatskoj. Svake godine sajam bilježi rast međunarodnih posjetitelja.

Član IFBSO-a

Biograd Boat Show je zlatni član IFBSO – međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova, usvajajući visoke standarde organizacije aktivno sudjeluje u daljnjem razvoju udruge dijeleći svoj jedinstveni poslovni model i inovativna rješenja, kao što je 360° Virtual Reality Tour i Biograd B2B.

BIOGRAD B2B

Budući da smo dosegli granice izložbenog prostora, razvili smo Biograd B2B, poslovni program koji je namijenjen poslovnim posjetiteljima da se registriraju, sudjeluju i zakazuju sastanke s izlagačima i drugim B2B sudionicima tijekom sajma. Biograd B2B uključuje snažan kongresni program koji vodi HGK i brojna društvena događanja umrežavanja, kao što je petak B2B Bash party.

Croatia Charter Expo

Ove godine, na zahtjev velike grupe hrvatskih yacht charter tvrtki, organizirat ćemo Croatia Charter Expo, novi dvodnevni Business to Business događaj u sklopu Biograd B2B-a u novoj izlagačkoj Hali D smještenoj u blizini sajma od 17.-18.10. 2019. (www.croatiacharterexpo.com
Čarter tvrtke će se sastati s agentima, brokerima i dobavljačima uz aktivan kongresni čarter program. Svi sudionici bit će registrirani na Biograd B2B platformi na kojem će moći sudjelovati za sve dane sajma. (www.biogradb2b.com)  
Događaj je podržan od strane Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Grada Biograda na Moru.


BBS 2019. ukratko

– Očekuje se još jedan rekordni nastup sa svim rasprodanim izložbenim prostorima i otprilike 400 prijavljenih izlagača koji nude više plovila, opreme, dodataka i usluga nego ikad.

– Dodana je četvrta izložbena dvorana (Dvorana D) u kojoj će se održati Croatian Charter Expo, dvodnevni događaj za yacht charter nautički segment koji će se održati od 17.-18.10. 2019. godine i dio je četverodnevnog Biograd B2B događaja koji traje paralelno sa sajmom.

– Hrvatska gospodarska komora održat će svoje 3. godišnje hrvatske nautičke dane s bogatim kongresnim programom koji će služiti nautičkoj industriji. Program uključuje:
Sjednicu Udruženja turističkih brodara HGK, Vijeće Udruženja marina i Udruženja chartera, HGK – udruženja male brodogradnje, udruženja marina HGK, Ministarstvo turizma, udruženja luka HGK, UPUSP- charter HGK i Zajednice pustolovnog turizma HGK.

– Legendarni zabavni program sadrži sljedeće bandove: Psihomodo Pop-Freeway-Black Coffee s Martine Thomas-Good Vibes-Ad Trio featuring Elena Stela-Bura Band-DJ Lorenz.

– Mirnovec će imati svoj vatromet 19.10. u 21:30 ispred marine Kornati Zapad. Najveći hrvatski zabavni park Fun park Biograd by Mirnovec najavljuje posebnu akcijsku ponudu u iznosu od 99 kuna za vrijeme Biograd Boat Show-a

– Nova web stranica sadrži više informacija o sajmu www.bbs.com.hr kao i virtualnu turneju, videozapise i fotografije 360 stupnjeva.

– Održat će se brojne svjetske/regionalne/hrvatske brodske premijere.


ODGOVORI:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest news

[VRIJEDNA DONACIJA] Biogradska bolnica dobila novčanu pomoć gospodarstvenika za nabavu dva uređaja vrijedna više od 100 tisuća eura

Specijalna bolnica za ortopediju Biograd na Moru osigurala je opremu vrijednu više od 100 tisuća eura koja je rezultat...

[“GASTRO KREIRAJ SAM”] Veliki uspjeh biogradskih srednjoškolaca u konkurenciji 25 strukovnih škola

Učenici 2. razreda smjera kuhar Patrik Čudina i Noa Rudić osvojili su 3. mjesto na natjecanju "Gastro kreiraj sam"...

[JAVNI POZIV] Prikupljanje ponuda za izdavanje koncesijskih odobrenja za obavljanje djelatnosti na području Parka prirode Vransko jezero

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero objavljuje pozive za javno prikupljanje ponuda za izdavanje koncesijskih odobrenja za obavljanje djelatnosti...

[„ČUDINOV DAN“] Nastavljen hvalevrijedan običaj kada Čudinovi počaste cijelo selo

Na dan prije korizme, U Pakoštanama na trgu ispred mjesne crkve, održan je desetljećima dug tradicionalni događaj - „Čudinov...
- Advertisement -spot_imgspot_img

[PREMJEŠTAJ PLOVILA U JAZU] Zbog sanacije tri sjeverna gata, korisnici se obvezuju premjestiti plovila

Županijska lučka uprava Zadar obavještava korisnike prva tri sjeverna gata u luci Jaz u Biogradu na Moru o početku...

[TKO IMA NAJKVALITETNIJE ULJE?] Održana šesta Manifestacija mladih maslinovih ulja u Vrani

Podjelom nagrada i priznanja sudionicima po šesti put održana je  “Manifestacija mladih maslinovih ulja” u baštinskom hotelu Maškovića han...

Must read

- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you

Skoči do alatne trake