Biograd na Moru U Biogradu otvoren Tommy Maximarket!

[NOVA PRODAVAONICA] U Biogradu otvoren Tommy Maximarket! [PROMO]

-

U Biogradu na Moru, na glavnoj gradskoj ulici koja vodi od Jadranske magistrale do obale, Dr. Franje Tuđmana 80, svečano je otvorena dvjesto i peta po redu Tommy prodavaonica u Hrvatskoj!
Već od rana jutra kupci su pohrlili prema policama suvremenog uređenog Tommy Maximarketa koji se prostire na devetsto četvornih metara površine, broji četrdeset parkirnih mjesta, a moguće mu je prići i iz glavne Ulice dr. Franje Tuđmana i sporedne Ruđera Boškovića.

Tommy Maximarket Biograd na Moru opremljen je po suvremenim standardima kako bi potrošačima bila omogućena još veća razina doživljaja kupovine.
Novi prodajni prostor, u biogradskom Tommy Maximarketu nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu, prehrambenu i neprehrambenu, kao i posebne cjenovne akcije te niz drugih pogodnosti za potrošače.

Dnevno svježi proizvodi iz asortimana svježeg voća i povrća, svježeg mesa i ribe, kruha i pekarskih proizvoda te gastronomije – gotovih jela, posebno su značajan dio Tommyjeve ponude čijoj svježini i kvaliteti Tommy posvećuje posebnu pozornost.

Iznimno bitno, vrijedi naglasiti, da je u biogradskom Tommy Maximarketu zaposleno ukupno dvadeset pet novih djelatnika.
U povodu svečanog otvaranja još jedne nove Tommy prodavaonice u Hrvatskoj, uprava Tommya odlučila je darovati novčana sredstva lokalnoj zajednici u ukupnoj visini od 20 tisuća kuna. Tako je regionalni rukovoditelj – regije sjever Zoran Jukić svečano uručio pet tisuća kuna biogradskoj udruzi za promicanje volonterskog rada „Volonter“ dok je direktor prodaje Tommya Marin Rončević Dječjem vrtiću Biograd uručio iznos od 15 tisuća kuna.

U ime udruge „Volonter“ donaciju su preuzeli Lobel Krpina i privremena pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Biograda na Moru Drina Bešenić dok je u ime biogradskog dječjeg vrtića to učinila ravnateljica Esma Brzić.
– U svim područjima gdje poslujemo intenzivno surađujemo s lokalnom zajednicom na način da podupiremo društvene, socijalne, kulturne i sportske projekte, organizacije i pojedince. U Biogradu smo u dogovoru s lokalnom upravom donirali sredstva dječjem vrtići i udruzi „Volonter“, kako bi na taj način pridonijeli razvoju lokalne zajednice i poboljšanju kvalitete života stanovništva. – kazao nam je Dario Mamić iz Korporativnih komunikacija tvrtke Tommy.

Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, tvrtka Tommy d.o.o. konstantno ulaže u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji kako prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima, tako i zaposlenicima.

Selektivnim pristupom i primjenom visokih kvalitativnih standarda uz poštivanje svih zakonima propisanih procedura, Tommy za svoje kupce odabire dnevno svježe proizvode, preferirajući proizvođače iz Hrvatske, a posebno potiče suradnju s regionalnim proizvođačima iz bližega regionalnog okruženja gradova i županija u kojima posluje.

Danas je Tommy jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, najveća tvrtka i poslodavac u Dalmaciji i južnoj Hrvatskoj, a po ukupnom prihodu spada u hrvatski TOP 40 te u red dvadeset najvećih tvrtki u privatnom vlasništvu.Radno vrijeme:

ponedjeljak-subota: 7.00 – 21.00 h
nedjelja: 7.00 – 21.00 h


ODGOVORI:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest news

[SIKOVO] Otkriveno spomen-obilježje u počast i sjećanje na hrvatskog viteza Ivicu Erstića

Na dan pogibije, trećeg listopada, i trideset i druge obljetnice od tužnog događaja, u nazočnosti članova obitelji, visokih dužnosnika...

[IZGRADNJA CENTRA ZA STARIJE OSOBE] Općina Sv. Filip i Jakov potpisala i preuzela ugovor u vrijednosti od 7,4 milijuna eura

Načelnik Općine Sv. Filip i Jakov Zoran Pelicarić, župan Zadarske županije Božidar Longin i općinska vijećnica Anamarija Matešić danas...

Muške čizme – pregled najboljih modela za različite prigode

Muške čizme stekle su svoju popularnost još u 19. stoljeću kada su ih nosili vojnici i lovci. No, danas...

[VEČER KLAPA] Klapski napjevi odjekivali Trgom Brce

Na Trgu Brce u Biogradu na Moru, pred do posljednjeg mjesta ispunjenim auditorijem, održana je Večer klapa na kojoj...

[BIOGRAD NA MORU] Komunalac d.o.o. pokrenuo radove na projektu “Kosa istok-zapad” za poboljšanje infrastrukture u vrijednosti od 6,7 milijuna eura

U Poduzetničkom inkubatoru Biogradu na Moru održan je koordinacijski sastanak javnopravnih tijela u povodu pokretanja projekta "Kosa istok -...

[ZAPOČELO PROŠIRENJE VODOOPSKRBNE MREŽE] 362 priključka za 1.069 korisnika u zaobalnom dijelu Općine Sv. Filip i Jakov

U sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026., u Raštanam Donjim, svečano je obilježen iznimno važan početak izgradnje proširenja...

Morate pročitati

Možda će vas zanimatiPOVEZANO
Preporučeno za vas

Skoči do alatne trake