Subota, 20 travnja, 2024

[SPORTSKI RIBOLOV] Uspjeh mladih ribolovaca biogradske Podlanice na Kupu grada Biograda

U Biogradu na Moru održan je Kup grada Biograda na Moru u sportskom ribolovu na kojem je nastupilo ukupno pedeset četvero natjecatelja iz šest klubova: Športsko-ribolovno društvo Zubatac iz Zadra, Športsko-ribolovno društvo Vir, Športsko-ribolovno društvo Sipa iz Benkovca, Športsko-ribolovno društvo Škrpina iz Banja, Športsko-ribolovno društvo Tribunj te domaćin ujedno i organizator natjecanja Športsko-ribolovna udruga Podlanica iz Biograda na Moru.

Natjecalo se u tri dobne kategorije, a najbolje rezultate od četrnaestero natjecatelja biogradske Podlanice ostvarili su bratići ujedno i reprezentativci Hrvatske Domagoj Pribilović i Ivan Pribilović osvojivši prvo i drugo mjesto u kategoriji U16 u konkurenciji dvadeset šest natjecatelja. Ivan Priblović u navedenoj kategoriji ostvario i najveći pojedinačni ulov ulovivši ovčicu težine 235 grama. Dodajmo još da je u ovoj kategoriji dobar rezultat ostvario i Duje Jurić osvojivši peto mjesto među četiri godine starijim natjecateljima.
I u kategoriji U12, među dvadeset jednim natjecateljem, uspješni su bili članovi Podlanice: prvo i drugo mjesto osvojila su braća Niko Juričin i Bepo Juričin dok je četvrto mjesto pripalo još jednom članu Podlanice Damjanu Nemetu. Osim što je osvojio prvo mjesto, Niko Juričin je imao i najveći pojedinačni ulovljeni primjerak.

U kategoriji U21, među sedam natjecatelja, naš najbolji predstavnik bio je Krešimir Pandža s najvećim pojedinačnim ulovom i osvojenim petim mjestom. Kažimo još da je najmlađi sudionik navedenog natjecanja također bio član Podlanice Marko Krpeta. ŠRU Podlanica na čelu s njezinim predsjednikom Mirkom Rudićem se još jednom pokazala odličnim organizatorom natjecanja koje je proteklo u najboljem redu.


Skoči do alatne trake