Četvrtak, 28 ožujka, 2024

[NAJAVA] Ove subote Dan narcisa u organizaciji udruge Europa Donna

Udruga Europa Donna Zadar poziva građane na tradicionalno obilježavanje Dana narcisa u subotu, 23. ožujka 2019. pod motom „Kap dobrote-ocean zdravlja“. Dan je posvećen oboljelima od raka dojke.
Cvijet narcisa, kojeg tom prigodom simbolično darujemo, podsjeća nas na proljeće, svjetlo i novi početak. Pomažemo osvijestiti potrebu brige za zdravlje. Rano otkriven rak je izlječiv, a ako ga treba liječiti, učinimo to zajedno na najbolji mogući način.
U ovogodišnjoj javnozdravstvenoj akciji zajedno s udrugom Europa Donna su i Zavod za javno zdravstvo Zadar, zadarska Liga protiv raka, udruge žena otoka Ugljana, Pašmana, Vira i gradova Biograda, Benkovca i Nina.
Udruga Europa Donna Zadar prikuplja dobrovoljne priloge građana, svake godine za drugu namjenu. Ove godine prikupljena sredstva bit će namijenjena za aparat za zračenje onkoloških bolesnika i dodatnu opremu Onkološkog odjela u Poliklinici zadarske bolnice.
Pridružite nam se, sudjelujte i dajte svoj doprinos za bolje liječenje svih potrebitih. Zdravlje je najdragocjenije bogatstvo, pomozimo i čuvajmo ga zajedno!

Dođite i pridružite nam se u subotu, 23. ožujka 2019. kod spomenika Dr. Franjo Tuđman Biograd na Moru, od 9 do 11 sati.
Očekuje Vas osmijeh naših volonterki i cvijet narcisa! – pozivaju iz Udruge Europa Donna Zadar.


Skoči do alatne trake