Četvrtak, 28 ožujka, 2024

[KARTIČNO POSLOVANJE] Visa zamjenjuje American Express

Do kraja 2019. godine svi dosadašnji i novougovoreni korisnici American Express kartica dobit će novu Visa karticu PBZ Carda s kojom će u kontinuitetu nastaviti koristiti sve postojeće funkcionalnosti i pogodnosti koje ima njihova American Express kartica te dodatne, nove funkcionalnosti i pogodnosti koje donosi Visa kartica, priopćuju iz PBZ Carda, izdavatelja American Express kartice.
Sve American Express kartice PBZ Carda mogu se koristiti u potpunosti, kao i danas, do 31. prosinca 2019. godine.
Visa kartica od izdavatelja PBZ Carda, kao jedinstvena i nova Visa kartica na hrvatskom tržištu, bit će dostupna svim zainteresiranim korisnicima neovisno o poslovnoj banci u kojoj imaju otvoren račun.
Suradnja s Visom, kao jednim od najsnažnijih kartičnih brendova u svijetu, rezultat je strateškog usmjerenja PBZ Carda da svojim korisnicima i poslovnim partnerima i u budućnosti omogući najbolju kartičnu uslugu i pogodnosti te je sukladno tome između PBZ Carda i Vise potpisana ugovorna dokumentacija o proširenju poslovne suradnje.
Visa je globalna kompanija za tehnologije plaćanja koja omogućuje brzo, sigurno i pouzdano elektroničko plaćanje u više od 200 zemalja i teritorija. Visa je svjetski lider u digitalnim plaćanjima, svojim klijentima pruža tehnološki inovativna rješenja, široku lepezu proizvoda, platformi i usluga s dodanom vrijednošću te je s 3,3 milijarde izdanih kartica i snažnom mrežom oko 54 milijuna prodajnih mjesta sveprisutna diljem svijeta.


Skoči do alatne trake