Petak, 29 ožujka, 2024

[BIOGRAD I PAKOŠTANE]: Društvo prijatelja Hajduka Zadar učlanjuje u Hajduk

Društvo prijatelja Hajduka Zadar (DPH Zadar) u nedjelju 27. siječnja 2019. godine organizira učlanjivanje u HNK Hajduk u južnom dijelu Zadarske županije u suradnji s Udrugom navijača Hajduka Torcida Biograd i Torcidom Pakoštane.

Učlanjivanje će se obavljati u Biogradu u Caffe bar „Obala“ te u Pakoštanima u Caffe bar „Joko“ u vremenu od 10 do 16 sati. Na oba mjesta učlanjivanje će obavljati djelatnici Odjela za članstvo koji dolaze iz Splita ovom prigodom te ćete imati mogućnost dobiti svoju člansku iskaznicu na licu mjesta!
– Pozivamo sve istinske hajdukovce iz Biograda i Pakoštana te svih okolnih mjesta da dođu u nedjelju, obave svoju hajdučku dužnost i (p)ostanu dio najveće navijačke priče i najbrojnije obitelji. Za svakog navijača Hajduka to je izraz ljubavi ali i dokaz odgovornosti za klub kojeg živimo. – poručuju iz vodstva Društva prijatelja Hajduka Zadar.

Također, na istim mjestima učlanjivanja moći ćete saznati sve informacije u vezi otkupa dionica, kako osigurati mjesto u tematskom parku i naravno priključiti se projektu „Za sva vrimena“. Tematski park je svevremenski spomenik ljubavi onima koji Hajduk dišu, a svojim imenima povijest pišu. Odgovornost je na svakom od nas!
DPH Zadar je prethodna dva vikenda organizirao učlanjivanje na Narodnom trgu u Zadru i u Crnom, a naredni vikendi donose nova terenska učlanjivanja. Očekuju nas učlanjivanja diljem Zadarske županije: Bibinje, Debeljak, Sukošan, Benkovac, Stankovci, Pridraga, Privlaka, Vir i Poličnik.

– U slučaju da ste voljni biti koordinator i organizirati terensko učlanjivanje u svojoj općini/mjestu/selu uz našu pomoć i podršku, slobodno nam se obratite putem Facebook stranice: www.facebook.com/dphzadar/ ili putem e-maila: [email protected] – poručuju iz Društva prijatelja Hajduka Zadar.


Skoči do alatne trake