Subota, 20 travnja, 2024

Župan Božidar Longin priredio tradicionalni božićni prijem za medije: „Mediji su jedna vrsta korektiva vlasti“

U Maloj vijećnici Zadarske županije u Zadru održan je tradicionalni božićni prijem kojeg župan Zadarske županije Božidar Longin priređuje za predstavnike medija s područja naše županije u povodu božićno-novogodišnjih blagdana.

Tom prigodom župan se zahvalio na suradnji u godini na izmaku koju je Zadarska županija, naglasio je, obilježila dovršetkom dvaju kapitalnih projekata – putničkog terminala u luci Gaženica te zgrade nove Poliklinike.

– Iza nas je godina za koju mogu reći da je bila vrlo uspješna. Osobno sam zadovoljan, možda smo mogli i bolje ali mislim da smo napravili dosta. Ostat će upamćena po tome što smo završili dva kapitalna projekta. To su objekti koju su generacije Zadrana sanjale, svaki od njih ima 25 tisuća kvadratnih metara. Mislim da će godina koja je pred nama biti godina investicija, boljitka i napretka, novih investicija sigurno, što je nama jako stalo. – istaknuo je župan Longin zahvalivši se medijskim djelatnicima na praćenju tijekom cijele godine definirajući ih kao jednom vrstom korektiva rada županijske vlasti.
U ime medija nazočnima se obratio najstariji novinar među uzvanicima – Velimir Brkić iz Zadarskog lista.

– Mi novinari dobivamo odgovore na sva pitanja, ažurni su i ne izbjegavaju ih, barem iz mojeg osobnog iskustva kao i mojih kolega iz Zadarskog lista. Gospodine župane, vama i vašim suradnicima, svima iz medija zaželio bih blagoslovljen Božić, sretnu i uspješnu Novu godinu s puno smijeha i radosti! – u veselom tonu kazao je Brkić, dobitnik Godišnje nagrade Zadarske županije 2015. godine za novinarstvo i zaštitu okoliša.

Svečanom božićnom prijemu nazočili su predstavnici medija, od glavnih urednika, novinara, fotoreportera do kamermana: HRT Centar Zadar, Zadarski list, NovaTV, RTL televizija, Diadora TV, Adriatic TV, B-portal, Novi radio, 057info, Basketball.hr, Sport023.hr i drugih.



 

Skoči do alatne trake