Četvrtak, 25 travnja, 2024

Novi spot Jeremiah’s – „Moving on“

Zadarsko-filipjanski bend Jeremiah’s objavio je novi glazbeni video „Moving on“, četvrti singl s albuma “Time to Rob”.
Jeremiah’s je snimateljski zadatak povjerio profesionalnoj videoprodukciji Vladimir Miketa Cinematography.
– Izgled koji sam ciljao bio je retro vintage. S obzirom da je pjesma snimana u SAD-u, ovo je mali vizualni hommage američkom bluesu tih vremena. Kako sam ja i vlasnik autobusa kojim se bend vozi u spotu, nije bilo teško spojiti 2 i 2. Inače, radi se o Setri 211 iz 1976. – kaže Vladimir Miketa o spotu kojeg je predstavio u cinemascope formatu.
Zvuk je snimljen u vrhunskom Dark Horse Recording Studiu nedaleko od  grada glazbe Nashvillea u Tennesseeju, SAD.
– Logistički do sada naš najzahtjevniji ali i najzabavniji spot. Sniman u jednom danu punom spontanih situacija i čiste pozitive! – rekao je usnoharmonikaš Frane Škara.

Sada već neko vrijeme najavljivani album “Time to Rob” ima konačno i svoj datum objavljivanja. Od 11. prosinca 2018. album će se moći slušati online na Deezer-u i Bandcamp-u dok će fizička izdanja biti dostupna na koncertima nakon objavljivanja.
Sljedeći koncerti su 5.12.2018. 20h – Advent Zadar I 13.12.2018. – KSET, Zagreb.
Skupinu groove entuzijasta, aka Jeremiah’s, od 2011. godina drži isto poslanje: dubok upliv u blues mantru; ukrašenu funkom i ojačanu rockom. Od početnog instrumentalnog filipjanskog trojca, bubnjara Jeremije Eškinje, basista Luke Ćetkovića i gitarista Roka Vodopije, podvostručili su se za zadarske snage: usnoharmonikaša Franu Škaru i vokalisticu Mirtu Juran te za još jednog Filipjanca Antu Brzića, vokalista i trubača.
Nastupajući po hrvatskim klubovima i festivalima razvijaju svoj zvuk kojeg u ožujku i travnju 2017. zapisuju na svom prvom albumu u fotogeničnom i akustičnom filipjanskom kazalištu dok je ostatak albuma snimljen u vrhunskom Dark Horse Recording Studiju u Nashvilleu, Tennessee-u. Zvuk albuma “Time to Rob”, koji broji devet autorskih pjesama, je ostao autentičan zbog energije zajedničkog i analognog snimanja.
Dosadašnje nagrade i priznanja: pobjednici 22. HGF-a, 2018. (Hrvatski demo rock festival); pobjednici 9. Croatian Blues Challengea (nastup na International Blues Challenge-u u Memphis, TN, SAD-u, siječnju 2018.). Priznanja su:-THE BEST YOUNG BAND 2017. (4. Mega Music Awards)- Singl tjedna – Muzika.hr, pjesma Monkey.


Spot pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=G_qCXrsBXsY


 

Skoči do alatne trake