Subota, 27 travnja, 2024

Božićni sajam u Biogradu „Božić u mome mistu“ 15.-og i 22.-og prosinca

Turistička zajednica grada Biograda na Moru poziva vas na tradicionalni božićni sajam u Biogradu na Moru koji ove godine nosi prigodni naslov „Božić u mome mistu“.
Manifestacija je ovo koja će se održati 15. i 22. prosinca 2018. (subota), a počet će u jutarnjim satima gdje će se od 10 sati ujutro odvijati program namijenjen isključivo najmlađima, a od 18 sati kreće zabavni i sajamski program.
S obzirom na pozitivne reakcije građana i posjetitelja sajma u Biogradu, lokacija je i ove godine ista, u centralnom parku kod kolodvora ukrašenim božićnim dekorom koji će se, zasigurno, najviše svidjeti najmlađima.
Prve subote održavanja sajma „Božić u mome mistu“, 15. prosinca 2018., u jutarnjem dijelu programu djeca će moći sudjelovati u tradicionalnim igrama kao što su skakanje u vrećama, nošenje kuglice u žlici, limbo, vrući krumpir i slično.
Plesna skupina Zazu Show Dance imat će svoj nastup, djecu će posjetiti i ekipa iz Snježnog kraljevstva, a Elsa i Ana zainteresiranoj djeci uljepšat će lice face paintingom (bojanjem lica). Gradska knjižnica Biograd na Moru ove godine pridružila se programu biogradskog božićnog sajma pa će tako u jutarnjem terminu djelatnice gradske knjižnice djeci na sajmu čitati božićne priče, a u večernjem terminu na štandu prodavat će knjige po jako niskim cijenama. Od 18 sati kreće sajamski i zabavni program kada nas u parku zabavlja Rockatansky Band.
U subotu pred sam Božić, 22. prosinca 2018., ponovit će se jutarnji dječji program na kojem će vas ovaj puta posjetiti Mickey i Minnie Mouse, a u večernjem terminu na sajamskom dijelu nastupa grupa Zaratino.
Na manifestaciji će sudjelovati mnogi domaći izlagači s raznovrsnom autohtonom ponudom, božićnim ukrasima, ukusnim kolačima, kuhanim vinom i rum-punčom, kobasicama u pecivu, bakalaru i drugim prigodnim jelom i pićem.


 

Skoči do alatne trake