Petak, 19 travnja, 2024

Fun Park Biograd starta 6. travnja 2018. u podne: Novosti za ovu sezonu su 7D kino izvan parka i virtualna vožnja XD Dark Ride

Nakon zimske stanke, Fun Park Biograd otvara vrata u petak 6. travnja 2018. u 12 sati. Pored atraktivnog zabavnog programa na pozornici i u samom parku, nova atrakcija, koja će dočekati prve posjetitelje, je takozvano 7D kino ili punim nazivom XD Dark Ride koji će se nalaziti izvan parka i čija će se ulaznica moći kupiti zasebno po cijeni od 35 kn. Pored brojnih noviteta, Fun Park Biograd je ove sezone svom timu menadžera dodao i dvojicu “diznijevca”, Seana Keohanea i Tonija Jeričevića, što jasno govori o ozbiljnosti ovog projekta te visokim standardima koji su postavljeni.

HOTELI BLIZU ZABAVNOG PARKA BIOGRAD!

XD Dark Ride je prva svjetska interaktivna i reaktivna igra koja vas vodi na dinamičnu vožnju u virtualnoj stvarnosti. U 2013. godini osvojila je prestižnu IAAPA nagradu za najbolji novi proizvod. Posjetitelji će se korištenjem laserskih senzora moći braniti od raznoraznih iznenađenja koje će ih zateći na njihovom virtualnom putovanju. Ova virtualna igra je prilagođena za obitelji koje žele malo pobjeći od svakodnevnice i na zabavan način provesti vrijeme s djecom, također je super za prvi “date”, rođendanske proslave i korporativne team buildinge.
Osim čiste adrenalinske zabave, Fun Park Biograd ove godine upotpunjuje svoj zabavni program na način da dodatno predstavi svoje priče o Svemiru, Gusarima i Divljem zapadu.
– Slijedimo globalne trendove na tržištu tematskih parkova. To uključuje i dodavanje sadržaja gdje će pojedinci na zabavan način naučiti i neke zanimljive činjenice o svemiru, oceanima, raznoraznim svjetskim kulturama dok čekaju na svoju omiljenu vožnju ili kad polako završavaju svoju avanturu u našem zabavnom parku. Na taj način dodati ćemo vrijednost naše ponude školskim grupama. Bitna je priča i način na koji ćemo ispričati tu priču. Prvi takav susret s idejom “storytellinga” naši posjetitelji će imati u petak kada ćemo predstaviti i našu novu ilustriranu web stranicu koja se zasniva na ideji priče i koja je jasno pozicioniranje i originalno idejno rješenje koje je moj tim osmislio. U sezoni, veliku okosnicu našeg programa činit će i predstavljanje hrvatske kulture turistima. – rekao je Toni Jeričević, direktor marketinga i prodaje Fun Parka Biograd koji je protekle dvije godine proveo u Kini radeći za Walt Disney kompaniju na relaciji Peking-Šangaj gdje se nalazi tehnološki najopremljeniji Disneyland na svijetu.

Da zabava bude potpuna i originalna pobrinut će se drugi “diznijevac” Sean Keohane kojemu je povjeren posao koordiniranja i upotpunjavanja još jedne atrakcije “Kuće strave”. Sean Keohane će biti i član animatorske postave kroz cijelu sezonu i posjetitelje će uveseljavati svojim razigranim lutkama na engleskom i hrvatskom jeziku. Sean Keohane je direktor Pinocchio Marionette kazališta, američke kompanije koja je redovito izvodila lutkarske izvedbe diljem SAD-a još od 2001. godine. Sean je bio pisac i direktor u Walt Disney tematskom parku u Orlandu na Floridi te direktor show programa u Disneyevom Životinjskom carstvu. Sean i njegova supruga Irena danas žive u Zadru.
Za posjetitelje parka se preporuča da iskoriste predsezonski popust na ulaznice kako bi izbjegli ljetne gužve a Fun Park Biograd je na ovaj način dodatno oplemenio turističku ponudu Hrvatske.

HOTELI BLIZU ZABAVNOG PARKA BIOGRAD!


 

Skoči do alatne trake