Biograd na Moru„Advent u Biogradu“: Božićni sajam, Božićna večer klapa, koncerti,...

„Advent u Biogradu“: Božićni sajam, Božićna večer klapa, koncerti, predstave za djecu, Djed Mrazovi i Tete Mrazice i još mnoga iznenađenja za djecu!

-

Turistička zajednica grada Biograda na Moru poziva vas ove subote 2. prosinca 2017. na tradicionalni Božićni sajam u Biogradu na Moru u sklopu programa „Advent u Biogradu“!

S obzirom na dosadašnje pozitivne reakcije građana i posjetitelja Božićnog sajma u Biogradu, lokacija je i ove godine ista, na Trgu hrvatskih velikana u božićnim dekorom ukrašenom parku kod autobusnog kolodvora.

Božićni sajam ove godine održati na rasporedu je tri subote zaredom: 2.-og, 9.-og, i 16.-og prosinca s početkom u 18 sati, a 22. prosinca, u petak, u 19 sati u parku možete uživati u Božićnoj večeri klapa.

Na sajmu će biti mnogi domaći izlagači s raznovrsnom ponudom gdje će svakako biti najzanimljivije na prvom izdanju sajmu kada će se izlagači predstavljati uglavnom adventskim vijencima jer već je prva nedjelja Došašća iza nas. Na svakom od sajmova nudit će se i primamljiva gastronomska ponuda gdje će uz kuhano vino svi posjetitelji moći uživati u morskim delicijama kao što su rižot od kozica, crni rižot od sipa, bakalar na crveno i bijelo i slična jela ali i za ljubitelje mesa neće manjkati ponude pa će se na prvom sajmu tako dijeliti pečene kobasice u pecivu.

I ove godine će na Božićnom sajmu u Biogradu na Moru djeca će jahati na omalenom konju poniju ili se fotografirati za uspomenu.
Od 9. prosinca svoj dolazak na sajam najavili su Djeda Mrazovi i Tete Mrazice, a za djecu su pripremljena i mnoga iznenađenja! 

Posljednje objavljeno

[DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE] Načelnik Općine Zoran Pelicarić položio vijenac i zapalio svijeće za stradale u Škabrnji

U povodu Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata, Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje i trideset i druge...

[OD 25. DO 29. LISTOPADA 2023.] “Biograd Boat Show” slavi 25. obljetnicu uz proširenu izložbu rasprodanu više od mjesec dana unaprijed!

Mjesec dana prije početka 25. jubilarnog nautičkog sajma rasprodan je prošireni izložbeni prostor što vodi do još jednog rekordnog...

[SIKOVO] Otkriveno spomen-obilježje u počast i sjećanje na hrvatskog viteza Ivicu Erstića

Na dan pogibije, trećeg listopada, i trideset i druge obljetnice od tužnog događaja, u nazočnosti članova obitelji, visokih dužnosnika...

[IZGRADNJA CENTRA ZA STARIJE OSOBE] Općina Sv. Filip i Jakov potpisala i preuzela ugovor u vrijednosti od 7,4 milijuna eura

Načelnik Općine Sv. Filip i Jakov Zoran Pelicarić, župan Zadarske županije Božidar Longin i općinska vijećnica Anamarija Matešić danas...

Muške čizme – pregled najboljih modela za različite prigode

Muške čizme stekle su svoju popularnost još u 19. stoljeću kada su ih nosili vojnici i lovci. No, danas...

[VEČER KLAPA] Klapski napjevi odjekivali Trgom Brce

Na Trgu Brce u Biogradu na Moru, pred do posljednjeg mjesta ispunjenim auditorijem, održana je Večer klapa na kojoj...

Možda će vas zanimatiPOVEZANO
Preporučeno za vas

Skoči do alatne trake