Petak, 19 travnja, 2024

Stand-up comedy u Biogradu na Moru: Komičarka Marijana Perinić nasmijala mame do suza

Poznata hrvatska komičarka Marijana Perinić održala je svoj stand-up nastup u Bure Centru u Biogradu na Moru te humorističnom interpretacijom dalmatinskih dogodovština, slučaja sa svadbe i muško-ženskih odnosa nasmijala brojne mame gotovo do suza.
Upravo ovim događajem obilježeno je pokretanje posebnog programa „Mamina pauza u Bure Centru“ namijenjenog mamama za koje je Bure Centar od ponedjeljka do četvrtka pripremio posebne popuste i pogodnosti.
– Oduševljena sam publikom u Biogradu na Moru. Uvijek je pitanje kako će tvoje šale i sam način izražavanja biti prihvaćeni ali ovdje smo se odmah razumjeli. Cijeli set izvedenog stand-up-a nastao je iz meni bliskih događaja a i inače sam iz Dalmacije pa za šale na moj tj. naš račun uvijek imam pokriće.
 izjavila je Marijana Perinić, inače, rodom iz Šibenika u kojem je odrasla iako joj je otac porijeklom iz zadarskog kraja, točnije iz Vrsi.

Prvi samostalni nastup imala je u klub Purgeraj u Zagrebu. U knjizi „Gore ne može“ Milane Vuković-Runjić objavljene su kratke priče s njezinih stand-up comedy nastupa, a Marijanina knjiga „Šaka suza, vrića smija“ priča je o muško-ženskim odnosima.
Partneri događanja u Bure Centru mamama su osigurali posebne poklone kao i besplatno čuvanje djece za vrijeme trajanja programa u obližnjoj igraonici.



 

Skoči do alatne trake