Subota, 20 travnja, 2024

Biograd Boat Show 2017.: Srednjoeuropski sajam na moru je spreman za 19. rekordni sajam s više od 300 registriranih izlagača i 300 plovila

Novi izložbeni prostor i plutajući šatori, dodatnih tisuću četvornih metara izložbenog prostora, bit će uređeno pokraj ulaza u halu C kako bi se osigurala mjesta za izlagače s dugačke liste čekanja. Plutajući izložbeni šatori bit će također postavljeni za izlagače koji trebaju prostor na moru. Pontonski most koji spaja sjevernu i zapadnu marinu bit će udvostručen po širini te će biti dodani novi kongresni sadržaji.
U nedostatku izložbenog  prostora Ilirija d.d. je stvorila Biograd B2B Nautical Business Networking događaj koji će omogućit poslovnim posjetiteljima sudjelovanje na Biograd Boat Showu bez izložbenog štanda. Članovi Biograd B2B-a mogu registrirati svoju tvrtku i dogovoriti sastanke uz pomoć društvenih događanja i opsežan Kongresni program koji uključuje Hrvatski nautički forum organiziran od strane Hrvatske gospodarske komore. Za više informacija posjetite www.biogradb2b.com .

Zabavni program će kao i obično ugostiti mnoge izvođače uključujući i Nenu Belana za besplatan subotnji party uz Mirnovec vatrometni spektakl koji će promovirati Fun park Mirnovec u Biogradu te će biti otvoren za dane sajma nudeći cjelovit obiteljski ugođaj u Biogradu.
Kao i svake godine, bit će mnogo regata za vrijeme sajma, BBS regata će biti otvorena za javnost, a Samobor regata nastavlja rasti te će više od 450 članova regate završiti Offshore Challenge za vrijeme sajma.
Nakon osamnaest uzastopnih rekordnih izdanja, Biograd Boat Show se razvio u srednjoeuropski sajam na moru s najviše izlagača i plovila na Jadranu.

Ključ uspjeha sajma je jedinstvena atmosfera Biograda i Ilirijini sadržaji uključujući Marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje.
S više od 300 izlagača i više od 300 plovila sajam je jedinstven, a zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada do kasnih sati. Isto tako, mnoga popratna događanja prate sajam na temu poslovanja, obrazovanja, druženja, kulinarstva, sporta i rekreacije.


 

Skoči do alatne trake