Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Na Praznik rada u Pakoštanima sedma brdsko-biciklistička utrka „Vransko jezero“: Start s rive u 12 sati

Ove godine na Praznik rada, 1. svibnja, Turistička zajednica općine Pakoštane i Brdsko biciklistički klub Pakoštane sa startom u 12 sati s rive u Pakoštanima organiziraju sedmi po redu MTB maraton “Vransko jezero”, kružnu brdskobiciklističku utrku oko Vranskog jezera koja nakon svojih 33 i 37 kilometara, ovisno o kategoriji, prolazeći kroz prekrasne dijelove parka prirode, dovodi natjecatelje natrag na rivu u Pakoštane.
Na cilju na rivi organizatori će kao ljubazni domaćini svakome vozaču pripremiti obrok i dobru zabavu. Isto tako, usporedo sa startom u 10 sati, BBK Pakoštane organizira i dječju utrku u formatu eliminatora, utrke s preprekama u kojoj će maleni biciklisti iskazati spretnost u vožnji ali i pokazati odraslima i natjecateljima kako se voli biciklizam. Naravno, tu će biti i testni modeli vrhunskih biciklističkih marki ali i gastronomskih delicija našeg kraja.
Turistička zajednica općine Pakoštane i Brdskobiciklistički klub Pakoštane očekujuu više od 200 sudionika i pozivaju sve prijatelje biciklizma i prirode da upravo na ovaj praznik, kako mu i ime kaže, provedu radno, na stazi oko Vranskog jezera.


 

Skoči do alatne trake