Subota, 20 travnja, 2024

U povodu blagdana sv. Lucije Grad Biograd na Moru i Bošana darovali djeci s posebnim potrebama prigodne poklone

Svake godine u predblagdansko vrijeme Grad Biograd na Moru i gradska komunalna tvrtka Bošana sjete se onih kojima pomoć dobro dođe. Tako je bilo i na blagdan svete Lucije kada je u gradskoj vijećnici za dvadeset i četvero djece s posebnim potrebama s područja grada Biograda priređeno prigodno druženje. Dogradonačelnik Marijan Stopfer uručio je svakom djetetu, članu Udruge roditelja djece s posebnim potrebama „Osmijeh“, novčani dar od 500 kuna od Grada Biograda, 200 kuna od komunalne tvrtke Bošana te poklon sa slatkišima.
– Kao i svake godine, na svetu Lucu, nalazimo se ovdje u vijećnici da bismo vam uručili sitne darove i zaželili sretan Božić i Novu godinu. Pozivam vas da se zajedno razveselimo u subotu na posljednjem adventskom Božićnom sajmu ove subote! – rekao je Stopfer.
Darovi su uručeni: Filipu Mrđenu, Nenadu Bariću, Pavlu Miočeviću, Josipu Eškinji, Mateu Mrkiću, Nikolini Ćoso, Luki Tokiću, Luciji Duratović, Luki Bobanoviću, Jerolimu Šaji, Neviju Šestanu, Stipi Troskotu, Gabrieli Pedisić, Kastroitu Kajtaziju, Luki Kajtaziju, Petri Golem, Rafaelu Šariću, Marku Pelešu, Eli Đurđević, Marku Kapitanoviću, Mateju Dautović Jakovcu, Kristijanu Tubi, Anni Tubi i Radi Kužetu.


Skoči do alatne trake