Petak, 26 travnja, 2024

Započelo emitiranje programa nove zadarske televizije Diadora TV

Nova regionalna televizija pokriva područje Zadarske, Šibenske te dio Ličko-senjske županije, a možete je pronaći na 31. kanalu MUX D.
Na Diadora televiziji za početak vas očekuje prilagođena verzija programa no s vremenom će se broj emisija i tema koje obrađuju povećavati u skladu s potrebama lokalne zajednice.
Program Diadore TV odnosi se u prvom redu na sadržaj i teme vezane uz regiju koju pokriva. Ovaj program stvaraju lokalni ljudi za lokalnu zajednicu. Diadora TV njeguje kulturnu povijest Dalmacije, stare običaje, nude multikulturne sadržaje, promiče svijest o manjima, pravima djece, zdravom životu i oporavku gospodarstva. Diadora TV posjetit će svaki otok, svaku uvalu, njihova kamera bit će u svakom manjem mjestu, na svakoj fešti na rivi i prikazivat će stvarne životne vrijednosti – najavljuju iz Diadiora televizije.

Diadora televizija djelovati će u digitalnoj regiji D7 i za svoje gledatelje proizvoditi kvalitetan program kakav zaslužuju i s nestrpljenjem isčekuju. Diadora televizija posjeduje najnovije tehničke uvjete prilagođene HD standradu kako bi dostojno mogli parirati nadolazećim promjenama televizijskog standarda u Hrvatskoj. Tako je cjelovito opremljena režija i studio u Zadru te dopisništvo u Šibeniku. Sadržaj i kvaliteta programa zvijezda su vodilja ove televizije, a to će dokazati emisijama u vlastitoj produkciji. Program koji Diadora TV želi ponuditi gledateljima nastao je iz pomnog osluškivanja potreba regionalne i lokalne zajednice.


 

Skoči do alatne trake