Petak, 19 travnja, 2024

Nebo boje šarenih balona: Atraktivni skok s balonima stotinu djece na prvom Biograd Balloon Jumpu!

Na bazenu Ilirije, na biogradskoj plaži Dražica, održan je prvi Biograd Balloon Jump. U organizaciji Turističke zajednice grada Biograda na Moru i marketinške agencije FortitudoUp te uz asistenciju Ilirijinih animatora, oko stotinu djece stvorilo je jedinstveni atraktivni ugođaj izvevši zajednički skok u bazen s istodobnim puštanjem šarenih balona. Prelijepu sliku na nebu iznad Biograda stvorilo je oko stotinu biorazgradivih raznobojnih balona a djeci ostala je lijepa uspomena na ljetovanje u jednoj od najprivlačnijih turističkih destinacija na Jadranu.

– Zamijetili smo da tijekom glavne turističke sezone nam nedostaje više zabavnih događaja za djecu. Na tom tragu je bio i današnji Biograd Balloon Jump te nedavne Dječje litnje igre održane na glavnom gatu. – rekla je direktorica Turističke zajednice grada Biograda na Moru Ivana Kulaš.

Zagrijavanje pred vrhunac priredbe bile su igre u kojima su sudjelovala djeca. Tko će brže, spretnije a i sretnije doći do cilja, djeca su pokazala u igrama u kojima je glavni rekvizit ovoga događaja bio, a što drugo nego – balon. Dječji smijeh, igre na otvorenom i sjećanje na provedeno vrijeme uz druženje s vršnjacima bila su glavna obilježja prvog Biograd Balloon Jumpa. Veselimo se sljedećem!



 

Skoči do alatne trake