Biogradske mažoretkinje osvojile zlato, srebro i broncu na državnom prvenstvu a kadetkinje idu na europsko prvenstvo!

230
PROMO
tommy
tommy
tommy
tommy

Biogradske mažoretkinje ostvarile su izvrstan rezultat na 22. Državnom prvenstvu mažoretkinja održanom proteklog vikenda, od 5. do 6. svibnja 2018., u Župi dubrovačkoj.
Iva Erlić osvojila je broncu u kategoriji solo juniorke uz vodstvo trenerice Laure Pešić, njena sestra Nina Erlić osvojila je srebrno odličje u kategoriji solo kadetkinje uz vodstvo trenerice Božene Pešić. Zlatnom medaljom u kategoriji Prvi korak okitile su se Nina Erlić, Klara Došen, Leonarda Rukavina i Lana Jurina uz trenericu Boženu Pešić te je formacija kadetkinja, pod vodstvo Laure i Božene, osigurala plasman na europsko prvenstvo koje će se održati u rujnu ove godine u Srbiji.
Na državnom prvenstvu u Župi dubrovačkoj nastupilo je više od petsto mažoretkinja iz cijele Hrvatske, odnosno trideset četiri mažoret sastava, trideset pet neformacija te šesnaest natjecateljica.
Uz navedene trenerice Lauru i Boženu Pešić, Biogradske mažoretkinje, pratili su i  bodrili trenerica Rea Jurić i predsjednica Kulturnog-umjetničkog društva Kralj Tomislav, u čijem sastavu djeluju Biogradske mažotkinje, Nives Jeličić.