Srijeda, 24 travnja, 2024

Biogradske mažoretkinje osvojile zlato, srebro i broncu na državnom prvenstvu a kadetkinje idu na europsko prvenstvo!

Biogradske mažoretkinje ostvarile su izvrstan rezultat na 22. Državnom prvenstvu mažoretkinja održanom proteklog vikenda, od 5. do 6. svibnja 2018., u Župi dubrovačkoj.
Iva Erlić osvojila je broncu u kategoriji solo juniorke uz vodstvo trenerice Laure Pešić, njena sestra Nina Erlić osvojila je srebrno odličje u kategoriji solo kadetkinje uz vodstvo trenerice Božene Pešić. Zlatnom medaljom u kategoriji Prvi korak okitile su se Nina Erlić, Klara Došen, Leonarda Rukavina i Lana Jurina uz trenericu Boženu Pešić te je formacija kadetkinja, pod vodstvo Laure i Božene, osigurala plasman na europsko prvenstvo koje će se održati u rujnu ove godine u Srbiji.
Na državnom prvenstvu u Župi dubrovačkoj nastupilo je više od petsto mažoretkinja iz cijele Hrvatske, odnosno trideset četiri mažoret sastava, trideset pet neformacija te šesnaest natjecateljica.
Uz navedene trenerice Lauru i Boženu Pešić, Biogradske mažoretkinje, pratili su i  bodrili trenerica Rea Jurić i predsjednica Kulturnog-umjetničkog društva Kralj Tomislav, u čijem sastavu djeluju Biogradske mažotkinje, Nives Jeličić.



 

Skoči do alatne trake