Petak, 29 ožujka, 2024

Otvoren novouređeni dm u Biogradu na Moru: Mnogi već od rana jutra ostvarili popuste i dobili poklone! [PROMO]

[PROMO] Danas, 3. svibnja 2018., otvorena je još ljepša i modernija prodavaonica dm-a u Biogradu na Moru na adresi Šetalište kneza Branimira 12. Već od osam sati ujutro mnogi su pohrlili u kupnju u kojoj su ostvarili popust od 15% na iznos veći od 200 kuna.


Hostese Lorena i Dorotea pozivale su sve putem razglasa da na današnji dan otvorenja  biogradskog preuređenog dm-a potroše 100 ili više kuna i zavrte kolo sreće koje im donosi jednu od brojnih nagrada, a od 10 do 14  sati najmlađi uživaju u facepaintingu.
Za sve koji se već sada možda pripremaju za sunčanje na plaži i prvo kupanje, a koji ostvare iznos kupovine veći od 250 kuna, dm poklanja atraktivan ručnik.


U preuređenom dm-u u Biogradu na Moru, koji će svim posjetiteljima omogućiti još ugodniju kupovinu, u tri dana proslave otvorenja, od 3. do 5. svibnja 2018., čekaju vas i posebni popusti i akcije kao što je “1+1 gratis”. Svi kupci koji kupe Faks deterdžent za rublje, Ornel omekšivačLikvi deterdžent za suđe, bilo koji Colgate ili Nivea proizvod te Lola baby vlažne maramice, drugi proizvod dobit će na poklon u znak zahvale na strpljenju tijekom preuređenja. Pri kupnji jednog maxi pakiranja Pampers  pelena active baby-drydrugo pakiranje kupci će moći kupiti u pola cijene, a istu pogodnost možete ostvariti pri kupnji mirisa brandova Christina Aguilera, bruno banani i Naomi Campbell.


Kupci koji se podatke i bodove nisu prebacili u novi dm active beauty program, a žele istražiti sve novosti i prednosti novog programa, moći će to učiniti od 3. svibnja 2018. u preuređenoj prodavaonici dm-a. Djelatnici dm-a svim će posjetiteljima biti na usluzi kako bi im pomogli podatke i bodove prebaciti novi dm active beauty program. Posjetitelji će nakon toga moći koristiti novu active beauty karticu za prikupljanje bodova, a svi detalji dostupni su na dm-ovoj internetskoj stranici www.dm.hr/dmactivebeauty.


Detaljnije informacije o svim pogodnostima povodom otvorenja preuređene prodavaonice dm-a u Biogradu na moru možete pogledati u letku otvorenja www.dm.hr/otvorenjebiograd! [PROMO]



 

Skoči do alatne trake