Subota, 20 travnja, 2024

Preuređena prodavaonica dm-a u Biogradu na Moru: Otvorenje dm-a uz popuste, poklone i nagradne igre! [PROMO]

[PROMO] U četvrtak, 3. svibnja 2018., otvara se još ljepša i modernija prodavaonica dm-a na adresi Šetalište kneza Branimira 12 u Biogradu na Moru. Na sam dan otvorenja dm je za sve kupce koji ostvare kupnju iznad 200 kuna pripremio popust od 15 % na ukupnu kupovinu. Za sve pred kojima je nešto veća kupnja i koji se možda već sad pripremaju za prvo kupanje i sunčanje uz plažu, a koji ostvare iznos kupovine veći od  250 kuna dm će pokloniti i atraktivan ručnik.

Iznenađenja tu ne staju – svi kupci koji na dan otvorenja potroše 100 ili više kuna, mogu zavrtjeti kolo sreće i osvojiti jednu od brojnih nagrada, a povedete li u dm i svoje najmlađe, od 10 do 14 sati moći će uživati u facepaintingu.


U preuređenom dm-u koji će svim posjetiteljima omogućiti još ugodniju kupovinu, u tri dana proslave otvorenja, od 3. do 5 svibnja, čekaju vas i posebni popusti i akcije kao što je “1+1 gratis”. Svi kupci koji kupe Faks deterdžent za rublje, Ornel omekšivač, Likvi deterdžent za suđe, bilo koji Colgate ili Nivea proizvod te Lola baby vlažne maramice, drugi proizvod dobit će na poklon u znak zahvale na strpljenju tijekom preuređenja. Pri kupnji jednog maxi pakiranja Pampers  pelena active baby-dry, drugo pakiranje kupci će moći kupiti u pola cijene, a istu pogodnost možete ostvariti pri kupnji mirisa brandova Christina Aguilera, bruno banani i Naomi Campbell.

Kupci koji se podatke i bodove nisu prebacili u novi dm active beauty program, a žele istražiti sve novosti i prednosti novog programa moći će to učiniti od 3.5. u preuređenoj prodavaonici dm-a. Djelatnici dm-a svim će posjetiteljima biti na usluzi kako bi im pomogli podatke i bodove prebaciti u novi dm active beauty program. Posjetitelji će nakon toga moći koristiti novu active beauty karticu za prikupljanje bodova, a svi detalji dostupni su na dm-ovoj internetskoj stranici www.dm.hr/dmactivebeauty.

Detaljnije informacije o svim pogodnostima povodom otvorenja preuređene prodavaonice dm-a u Biogradu na moru možete pogledati u letku otvorenja www.dm.hr/otvorenjebiograd 



 

Skoči do alatne trake