Subota, 20 travnja, 2024

Kup grada Biograda: „Zadar 2“ pobjednik turnira, najbolji igrač Jozo Božinović iz „Raštana“

Malonogometaši ekipe „Zadar 2“ pobjednici su tradicionalnog malonogometnog turnira „Kup grada Biograda“ u organizaciji HNK Primorac pobijedivši ekipu „Raštana“ minimalnim ishodom 1:0.
U borbenoj utakmici pred punim tribinama zgoditkom Josipa Bašića u 7. minuti susreta pehar za osvojeni turnir i nagradu od osam tisuća kuna pripali su zadarskoj ekipi. U susretu za treće mjesto „Biograd 1“ je nadigrao „Vranu“ rezultatom 6:3. Golove za pobjedničku momčad postigli su Ante Mijat, Dragan Vuković, Šime Vidaković i Dragan Radman (3), a za poražene Miro Čirjak, Marin Knez i Ivan Prtajin. Obje utakmice sudio je sudački par Josip Viduka i Zdenko Bakarić.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Jozo Božinović iz „Raštana“, najuspješniji strijelac bio je Dragan Radman iz „Biograda 1“ a za najboljeg vratara turnira izabran je Jakov Pinčić iz „Zadra 2“.

Slijeva: Najbolji strijelac Dragan Radman (“Biograd 1”), vratar Jakov Pinčić (“Zadar 2”) i igrač Jozo Božinović (“Raštane”).

Pehari najboljim pojedincima i trećeplasiranoj i drugoplasiranoj momčadi uručili su predsjednik Sportske zajednice grada Biograda na Moru Zdenko Kvartuč, dogradonačelnik Marijan Stopfer, predsjednik HNK Primorac Ivica Banić, bivši vratar „Primorca“ Marcelo Baričić, bivši igrač „Primorca“ i nogometni sudac Nikola Tomić a pobjednički pehar gradonačelnik Grada Biograda na Moru Ivan Knez.
Na turniru je sudjelovalo šesnaest momčad s područja nekadašnje Općine Biograd i dvije momčadi iz Zadra. Prvoplasiranima je pripala novčana nagrada od osam tisuća kuna, drugoplasiranima četiri te trećeplasiranima dvije tisuće kuna.



 

Skoči do alatne trake