Srijeda, 24 travnja, 2024

Božićna priredba u Pakoštanima: Djeca i mladi pokazali što znaju

U Pakoštanima, u sportskoj dvorani Osnovne škole Pakoštane, u povodu nadolazećih blagdana, održana je Božićna priredba na kojoj su nastupili Plesni studio „K2“ iz Pakoštana, od najmlađe do najstarije skupine, zatim, „vrtićarci“ iz Dječjeg vrtića Grdelin iz Pakoštana, Kulturno-umjetničko društvo Pakoštane, sve dobne skupine „Pakoških mažoretkinja“, gosti iz Sv. Filip i Jakova Ante Brzić s mladima snagama Filipom i Tonkom Brzić te kao solo-pjevačica Karla Bošnjak.
Program je vodio Igor Jelinić Toto a organizator prigodnog događaja je Turistička zajednica općine Pakoštane u suorganizaciji s KUD-om Pakoštane i voditeljicom Silvom Bakija te Plesnim studijom „K2“ i voditeljicom i vlasnicom Katarinom Kazija.
– Ovo je bila prigoda da djeca i mladi predstave svoj cjelogodišnji rad i trud domaćoj publici budući da vrijedno vježbaju i nastupaju i tijekom ljetnih mjeseci, odnosno cijele godine. – kazala je direktorica Turističke zajednice općine Pakoštane Danijela Vulin.
Solo-nastupom pred domaćom publikom plesne vještine pokazala je darovita 13-godišnja Linda Maksan, sudionica vrlo popularnog televizijskog šoua „Supertalent“.
Ispunjene tribine bile su najbolja potvrda više nego zanimljivih i atraktivnih nastupa domaćih snaga. Osmjesi na licima i uzbuđenje onih koji su nastupili najvrjedniji je dobitak organizatorima i posjetiteljima ove blagdanske priredbe u Pakoštanima.



 

Skoči do alatne trake