Četvrtak, 28 ožujka, 2024

„Advent u Biogradu“: Božićni sajam, Božićna večer klapa, koncerti, predstave za djecu, Djed Mrazovi i Tete Mrazice i još mnoga iznenađenja za djecu!

Turistička zajednica grada Biograda na Moru poziva vas ove subote 2. prosinca 2017. na tradicionalni Božićni sajam u Biogradu na Moru u sklopu programa „Advent u Biogradu“!

S obzirom na dosadašnje pozitivne reakcije građana i posjetitelja Božićnog sajma u Biogradu, lokacija je i ove godine ista, na Trgu hrvatskih velikana u božićnim dekorom ukrašenom parku kod autobusnog kolodvora.

Božićni sajam ove godine održati na rasporedu je tri subote zaredom: 2.-og, 9.-og, i 16.-og prosinca s početkom u 18 sati, a 22. prosinca, u petak, u 19 sati u parku možete uživati u Božićnoj večeri klapa.

Na sajmu će biti mnogi domaći izlagači s raznovrsnom ponudom gdje će svakako biti najzanimljivije na prvom izdanju sajmu kada će se izlagači predstavljati uglavnom adventskim vijencima jer već je prva nedjelja Došašća iza nas. Na svakom od sajmova nudit će se i primamljiva gastronomska ponuda gdje će uz kuhano vino svi posjetitelji moći uživati u morskim delicijama kao što su rižot od kozica, crni rižot od sipa, bakalar na crveno i bijelo i slična jela ali i za ljubitelje mesa neće manjkati ponude pa će se na prvom sajmu tako dijeliti pečene kobasice u pecivu.

I ove godine će na Božićnom sajmu u Biogradu na Moru djeca će jahati na omalenom konju poniju ili se fotografirati za uspomenu.
Od 9. prosinca svoj dolazak na sajam najavili su Djeda Mrazovi i Tete Mrazice, a za djecu su pripremljena i mnoga iznenađenja!



 

Skoči do alatne trake