Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Skupština karnevalske udruge „Tome Krnjeval“: Ines Miloš ponovno izabrana za predsjednicu, Silvio Ferara i dalje počasni predsjednik

Na redovitoj skupštini biogradske Karnevalske udruge „Tome Krnjeval“, održanoj u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Biograd na Moru, za predsjednicu udruge ponovno je izabrana Ines Miloš. Za tajnicu izabrana je Katarina Kraljev, za likvidatoricu Sanda Labar dok će funkciju počasnog predsjednika i potpisnika i dalje obnašati dugogodišnji bivši predsjednik ove udruge Silvio Ferara.

Ines Miloš

Za članove upravnog odbora izabrani su Slađana Ferara, Marino Eškinja, Sanda Labar, Silvio Ferara, Andrijana Milačić, Melisa Keser i Kata Eškinja.
U izvješću u radu u razdoblju od 2014. godine do 2017. istaknute su organizacije brojni karnevalskih događanja u Biogradu na Moru te aktivnosti, odnosno, gostovanja na karnevalskim priredbama širom Lijepe naše: Dječji karneval, Pokladni utorak, Biogradski ljetni karneval, Biogradski zimski karneval, Maskenbal te gostovanja u Viru, Župi Dubrovačkoj, Rijeci, Trogiru, Pakoštanima, na Braču, u Kutini, Vrbovcu, Budvi u Crnoj Gori i tako dalje.
– Za sljedeću godini napravili smo okvirni plan aktivnosti: 27. siječnja je Dječji karneval, Zimski karneval i Maskenbal, 3. veljače bismo trebali gostovati na karnevalskim manifestacijama u Kutini i Vrbovcu, 10. veljače u Sloveniji u Šoštanju i Ptuju te 13. veljače na rasporedu je Pokladni utorak u Biogradu. – rekla je ponovno izabrana predsjednica udruge Ines Miloš.
U godišnjemu listu Hrvatski karnevalist Hrvatske udruge karnevalista objavljen je članak Katarine Kraljev o proteklim aktivnostima kroz ovu godinu.


Kako je bilo na posljednjem Ljetnom karnevalu u Biogradu na Moru pogledajte u našoj fotogaleriji:

Ljetni karneval Biograd na Moru – 2.9.2017


 

Skoči do alatne trake