Petak, 19 travnja, 2024

Poruka zadarskog župana Božidara Longina pred početak nove školske godine

Drage učenice i učenici, poštovane učiteljice i učitelji, profesori, dragi roditelji!

 

Pred vama je još jedna nova školska godina i nadam se da ćete zalaganjem tijekom godine ostvariti najbolje rezultate.  Vjerujemo da ste je dočekali s radošću jer nakon ljetnog odmora od svakodnevnih školskih obaveza, pred vama je ponovni susret sa školskim prijateljima, nastavnicima i kolegama! 
Svaki  početak nove školske godine predstavlja izazov i potrebu da budemo još bolji, marljiviji i kreativniji kako bismo ostvarili cilj, a to je obrazovani, uspješni i zadovoljni  mladi ljudi.
Vjerujem da i naši prvašići s nestrpljenjem čekaju početak nastave kada će prvi puta sjesti u školske klupe. Neka vam od danas počne najbolje razdoblje života kojeg ćete zajedno sa svojim roditeljima pamtiti kao što  ga i mi pamtimo. Želim vam sretno školovanje, dobre ocjene i mnogo radosti!
Izazovi vas čekaju ne samo u školskim klupama, već i u prometu, na putu do škole i na povratku doma. Zato vas molim da budete oprezni, da se pridržavate uputa vaših roditelja i učitelja.
Sa željom da ostvarimo sve naše planove, da se postignu što bolje ocjene i izuzetni rezultati u znanju, želimo svima uspješan početak nove školske godine !

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               ŽUPAN

                                                                         Božidar Longin, dipl.ing.




 

Skoči do alatne trake