Subota, 20 travnja, 2024

Müller otvara prodavaonicu u Biogradu na Moru: Jedanaest novih radnih mjesta

Njemački lanac Müller 14. lipnja 2017. godine otvara prodavaonicu u Bure Centru, trgovačkom centru u Biogradu na Moru. To je nastavak ekspanzije Müllera na hrvatskom tržištu na kojem do kraja ove godine planira imati otvorenih oko 90 poslovnica čime postaje jedan od vodećih i najkvalitetnijih trgovačkih lanaca u drogerijskoj branši.
Müller nudi bogatu ponudu visokokvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama. Koncept trgovina je uvijek isti, maksimalno ugodan prodajni prostor visokih standarda uz stručno osoblje.
– Müller novim otvorenjima realizira svoj plan jačanja na hrvatskom tržištu za koje pokazujemo veliko zanimanje prvenstveno zbog velikog potencijala i sve duže turističke sezone. Grad poput Biograda na Moru, kojem ljeti broj stanovnika poraste i do 500%, ogledni je primjer mjesta u kojem želimo realizirati svoje poslovanje. Müller ima kvalitetu koja je postala prepoznatljiva među lokalnim stanovništvom i turistima koji će u našim trgovinama pronaći uvijek jednake proizvode visoke kvalitete. Vjerujem da će i jedni i drugi biti zadovoljni našom ponudom u Bure Centru i da ćemo usrećiti puno vjernih kupaca koji nas već dugo s nestrpljenjem očekuju. Otvaranje poslovnice u Biogradu na Moru će uvelike doprinijeti lokalnom gospodarstvu. – izjavio je Sanel Skenderović, internacionalni direktor prodaje Müllera.
Trgovina Müller u Bure Centru prostire se na oko 400 četvornih metara, a zaposlit će 11 djelatnika.

– Veliko nam je zadovoljstvo što Müller postaje dio ponude Bure Centra. Ovim otvorenjem Bure Centar zaokružuje svoju priču i doseže gotovo 100% popunjenost poslovnih prostora. Mnogi građani komentiraju da nakon što se Müller otvori više neće morati ići u Zadar, a to nas posebno veseli jer to znači da Bure Centar objedinjuje ponudu koja u potpunosti zadovoljava potrebe lokalnog stanovništva i mnogobrojnih turista koji posjećuju Biograd i okolicu. – rekao je Darko Eškinja, direktor Bure Centra.
Müller je osnovan 1953. godine u Njemačkoj. Od otvorenja do danas postao je jedan od najzanimljivijih trgovačkih lanaca širom Europe, s prepoznatljivom njemačkom kvalitetom. Posluje u 7 zemalja u Europi, zapošljava više od 34 tisuće djelatnika u oko 800 poslovnica. Nudi najveći izbor drogerijskog i parfumerijskog asortimana, prirodne kozmetike, čarapa, asortimana kućanstva, papirnice i igračaka.


 

Skoči do alatne trake