Petak, 29 ožujka, 2024

Šesnaesta “Karnevalska regata” održat će se od 4. do 7. veljače, najbrža posada osvaja betonskog magarca!

Yacht club “Biograd” od 4. do 7. veljače ove godine u akvatoriju Pašmanskog kanala organizira 16. Karnevalsku regatu.
Četverodnevni program najzabavnije regate u dinamičnom godišnjem rasporedu biogradskih zaljubljenika u jedrenje započinje u četvrtak Warm up jedrenjem, nastavlja se u petak startom 1. jedrenja u 13 sati i Surprise Party-jem. Za subotu u 11 sati je predviđen start 2. jedrenja te u 13 sati 3. jedrenja. Nakon večere sudionici Karnevalske regate proveselit će se pod maskama na Karnevalskoj zabavi uz svirku uživo u restoranu marine Kornati. Posljednjeg dana regate u nedjelju 7. veljače u 10 sati započet će start 4. jedrenja, potom ručak i svečana dodjela nagrada najbolje plasiranima. Tradicionalno, najbrža posada osvaja skulpturu magarca teškog 34 kilograma, a nagrade očekuju i jedriličare s najmaštovitijom maskom, skupnom i pojedinačnom.
Na regati mogu sudjelovati krstaši po OPEN kategoriji i ORC-club hendikepu. Organizatori iz JK “Biograd” preporučuju da posade budu maškarane.
Broj sudionika je ograničen na 45 posada, a prijaviti se možete emailom na [email protected], na broj faksa 023 385335 ili putem obrasca na adresi http://www.yc-biograd.com/online-prijava.html do 31. siječnja 2016. godine. Više informacija na telefon: 023 385335.

karnevalska-regata-2016-najava

Skoči do alatne trake