Šesnaesta “Karnevalska regata” održat će se od 4. do 7. veljače, najbrža posada osvaja betonskog magarca!

454
PROMO
tommy
tommy
tommy
tommy

Yacht club “Biograd” od 4. do 7. veljače ove godine u akvatoriju Pašmanskog kanala organizira 16. Karnevalsku regatu.
Četverodnevni program najzabavnije regate u dinamičnom godišnjem rasporedu biogradskih zaljubljenika u jedrenje započinje u četvrtak Warm up jedrenjem, nastavlja se u petak startom 1. jedrenja u 13 sati i Surprise Party-jem. Za subotu u 11 sati je predviđen start 2. jedrenja te u 13 sati 3. jedrenja. Nakon večere sudionici Karnevalske regate proveselit će se pod maskama na Karnevalskoj zabavi uz svirku uživo u restoranu marine Kornati. Posljednjeg dana regate u nedjelju 7. veljače u 10 sati započet će start 4. jedrenja, potom ručak i svečana dodjela nagrada najbolje plasiranima. Tradicionalno, najbrža posada osvaja skulpturu magarca teškog 34 kilograma, a nagrade očekuju i jedriličare s najmaštovitijom maskom, skupnom i pojedinačnom.
Na regati mogu sudjelovati krstaši po OPEN kategoriji i ORC-club hendikepu. Organizatori iz JK “Biograd” preporučuju da posade budu maškarane.
Broj sudionika je ograničen na 45 posada, a prijaviti se možete emailom na [email protected], na broj faksa 023 385335 ili putem obrasca na adresi http://www.yc-biograd.com/online-prijava.html do 31. siječnja 2016. godine. Više informacija na telefon: 023 385335.

karnevalska-regata-2016-najava